Mit gondoltok erről a hozzáállás-ról? Bőv lent
Alkalmi munkám van már 1hónapja, az átlag fizetésem 15napra 65ezer ft-ra jön ki, itthon nem kell letennem belőle semennyit mert nincs rá szükség, viszont ma Apu-val kicsit szóváltásba kerültünk, Ő azt mondja rakjam félre az egész pénzt, és csak akkor vegyek belőle le ha ruhát vagy mondjuk mást akarok venni
Én szeretném meg csinálni nyáron a jogosítványt addigra összejön egy szép összeg, erre lekezelően hozzám vágta hogy nem kell az nekem még, először lakásom legyen, és itt jön az Ő "elképzelése" hogyha félreteszek 10ezret minden hónapban, akkor kamatozik majd és könnyebb lesz lakáshoz jutni
Erre nem mondtam neki semmit, mert egy jófajta panellakás itt a városunkban 6millió forinttól kezdődik, és Anyu is megmondta nem ez a 10ezer ft-os "félretétel" fog engem lakáshoz juttatni, sőt 20 évesen úgy gondolom korai ilyeneken gondolkodni, most azért ne legyen semmi életem meg vágyam, hogy inkább a lakás-ra tegyek félre?
20/F
Ti hogy vagytok ezzel?
Ha a szüleiddel élsz, minden hónapban legalább 30ezret félre kellene tenned abból, amit keresel.
Gondolj a jövődre, ember!
Legyen tartakékod, sohasem tudhatod, mikor szorulsz majd rá. Elbulizni-elszórakozni havi 65-öt nagy felelőtlenség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!