Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szokás venni egy lánynak...

Mit szokás venni egy lánynak valentínnapra?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt. Én 15 éves vagyok ő 17.

Pénzileg se tudom! (egy kis segítség)

Karácsonyra én egy ezüst karkötőt vettem neki!

Én pedig egy Playboy london tusolót és parfümöt! (egy díszcsomagba!)

2013. febr. 6. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell feleslegesen felkiáltójelet tenni.

Egy pici bonbont, egy szál virágot, egy tábla csokit...ezek közül bármit választhatsz. Ezzel teljesen ki lehet fejezni, hogy fontos neked, és gondoltál rá. Ennyi elég is.

Ha persze igényli, és van rá felesleges pénzed, vehetsz neki plüsst, egész doboz bonbont, szívecskés képkeretet és egyéb giccses dolgokat, de ezek csak felesleges lomok leszenk a szobájában. Ha valami nagyobbat de értelmeset szeretnél venni, mondjuk egy cserepes virág jó ötlet.

2013. febr. 6. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Valentin napra nem szokás semmi nagy dolgot venni, max csokit, sütit.
2013. febr. 6. 20:43
 3/5 anonim válasza:

Hát, csokit mindenképpen adj neki!!! :) Ha jól állsz anyagilag és megengedheted magadnak, akkor vegyél mellé egy csokor virágot (jobban támogatom a gyökereseket!!!) és még valami kis apróságot. Legyen az nyaklánc, kulcstartó vagy tudom is én... fülbevaló.

Irigylem a csajt! ;)

2013. febr. 6. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szál vörös rózsa is elég, vagy egy kis bonbon, vagy egy kis plüss maci/szív. Esetleg ezek valamilyen kombinációja, ha kevésnek tartod, pl egy szál virág, és egy csoki, amit szeret. Értékben szerintem 1000 max 1500 Ft bőven elég (attól függ mit választasz), nem kell túlzásba esni.
2013. febr. 6. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy szál vörös rózsa, egyszerű, de szép gesztus, több nem kell.
2013. febr. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!