Szokás valamit adni valentin napra?
Figyelt kérdés
Van pár csaj akivel jóba vagyok az osztályba szerintetek illik nekik valamit adni valentin napra? Ha igen mit?
18F
2013. febr. 6. 15:33
1/7 anonim válasza:
Ez egy hülye ÁTVETT ünnep. Nem magyar ünnep, ebből gazdagszanak meg a virágosok, stb.
2/7 anonim válasza:
Én nem tartom meg, pedig párkapcsolatban élek, hülyeségnek tartom. Szerintem inkább tartogasd nőnapra a virág vásárlást, bár ez is egy értelmetlen ünnep... Amúgy a Valentinkor a szerelmesek szoktak egymásnak ezt-azt adni, te mért adnál nekik bármit is?
3/7 anonim válasza:
"Van pár csaj akivel jóba vagyok az osztályba.."
Ez még kevés a Valentin napi ajándékhoz. Ilyet szerelmes párok, vagy titkos hódolók szoktak adni/küldeni. És lehetőleg csak egy embernek. :)
Amúgy valóban egy erőltetett, átvett szokás, a nők többsége mégis elvárja, úgyhogy sajnos ehhez kell alkalmazkodni. :(
4/7 anonim válasza:
1. vagyok:D
Én nő vagyok és mégse várom el, sőt...nem csak évente egyszer kell figyelni a másikra. Figyelni pedig nem ajándékokkal kell.
5/7 anonim válasza:
2.vagyok, én is nő és én sem várom el, hogy megajándékozzanak ezen a napon, mert utálom.
6/7 anonim válasza:
"Én nő vagyok és mégse várom el"
Én is direkt úgy fogalmaztam, hogy a "nők többsége". Ezek szerint te az egyik kivétel vagy, ez dícséretes. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!