Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szokás valamit adni valentin...

Szokás valamit adni valentin napra?

Figyelt kérdés

Van pár csaj akivel jóba vagyok az osztályba szerintetek illik nekik valamit adni valentin napra? Ha igen mit?

18F

2013. febr. 6. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye ÁTVETT ünnep. Nem magyar ünnep, ebből gazdagszanak meg a virágosok, stb.
2013. febr. 6. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem tartom meg, pedig párkapcsolatban élek, hülyeségnek tartom. Szerintem inkább tartogasd nőnapra a virág vásárlást, bár ez is egy értelmetlen ünnep... Amúgy a Valentinkor a szerelmesek szoktak egymásnak ezt-azt adni, te mért adnál nekik bármit is?
2013. febr. 6. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:

"Van pár csaj akivel jóba vagyok az osztályba.."

Ez még kevés a Valentin napi ajándékhoz. Ilyet szerelmes párok, vagy titkos hódolók szoktak adni/küldeni. És lehetőleg csak egy embernek. :)

Amúgy valóban egy erőltetett, átvett szokás, a nők többsége mégis elvárja, úgyhogy sajnos ehhez kell alkalmazkodni. :(

2013. febr. 6. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok:D

Én nő vagyok és mégse várom el, sőt...nem csak évente egyszer kell figyelni a másikra. Figyelni pedig nem ajándékokkal kell.

2013. febr. 6. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
2.vagyok, én is nő és én sem várom el, hogy megajándékozzanak ezen a napon, mert utálom.
2013. febr. 6. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:

"Én nő vagyok és mégse várom el"

Én is direkt úgy fogalmaztam, hogy a "nők többsége". Ezek szerint te az egyik kivétel vagy, ez dícséretes. :))

2013. febr. 6. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Oh, hát köszönöm:)
2013. febr. 6. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!