Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha nem lenne más esélyed...

Ha nem lenne más esélyed elmennél külföldre prostiként dolgozni bárba?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 12:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

12:15

Neked az a fontos, hogy ne derüljön ki? Nekem nem az a fontos elsõsorban, hanem nem lenne gusztusom ilyesmire, a tükörbe sem tudnék belelnézni.

2013. febr. 6. 12:17
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Hmm. Prostinak nem. Táncolni elmennék, ha a külsőm lehetségessé tenné.
2013. febr. 6. 12:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Egyébként ez sem az utolsó esély mert van akit fel sem vesznek ilyen munkakörbe (pl engem sem, mert nincsenek meg a testi adottságaim). Egyébként mindig van más út...
2013. febr. 6. 12:20
 14/20 anonim válasza:
100%
Nem. Ha valaki prostinak ki tudna menni külföldre, akkor pl. takarítani is ki tud menni. Én is szobalányként takarítottam tavaly nyáron egy hotelben külföldön, mert muszáj volt. "Fantasztikus" volt, de annál jobb, mint prostinak lenni. Szerintem ez jobb megoldás, igaz nyilván kevesebb a pénz is, de arra elég, hogy összeszedd magad.
2013. febr. 6. 12:21
 15/20 anonim ***** válasza:
55%
Én elmennék! 30/f
2013. febr. 6. 12:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem. Én nem vagyok árucikk. Mindig van más esély, el lehet menni takarítani vagy ilyenek. Más nem, kiülök zenélni az aluljáróba, az is jobb, mint hogy naponta megalázzanak.
2013. febr. 6. 12:31
 17/20 anonim ***** válasza:
89%
Az nem munka az rabszolga tartás ahol bezárnak ütnek vernek, szexuálisan lelkileg és fizikailag bántalmaznak. Bezárnak egy sötét szobába tele nyomnak droggal és elveszik a pénzedet. Rászoktatnak a drogra aztán megvonják hogy azzal bírjanak engedelmességre. A családodat soha többé nem látod, és a végére nem is leszel ember csak egy tárgy ami ha elavul egy sikátorban végzi holtan. Ez nem mese ez tény, és olyan nincs hogy nincs más lehetőség.
2013. febr. 6. 12:33
 18/20 anonim ***** válasza:
47%

Ha valami súlyos dolog történne, - tragédia, beleset, hiteltartozás kifizetése különben kidobnak minket az utcára akkor megtenném. A családomért megtenném, de csak miattuk. Magamért nem.

Bár nem ilyen báros, utcára állós formában, hanem luxus lányként, nagy pénzeket keresve. A külsőm miatt megtehetném... Vagy egy gazdag férfi "társául" szegődnék. (És akkor csak egy férfival kellene lefeküdni)

Lehet szégyen ilyet mondani, tenni, de ha sok pénz kell azonnal, (különben nagy baj történik), akkor nem megyek el a Tescóba árufeltöltőnek, mert soha az életbe nem fizetem ki az X milló forintos tartozást, vagy az x millió forintos műtétet... Kihasználnám a külső adottságom és gyorsan megszerezném a pénzt.

Remélem soha nem kell ezen komolyabban elgondolkodnom...nem lesz az életemben olyan vészhelyzet hogy ezt kelljen tennem.

2013. febr. 6. 12:35
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eszembe sem jutna ilyen. Esély mindig van. Amúgy meg nem járnék jól ha prostiként kéne dolgoznom, mert nekem kéne fizetnem a férfiaknak hogy egyáltalán megálljanak egy körre....:)
2013. febr. 6. 12:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2013. febr. 8. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!