Hogy csináljam, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
elsős gimnazista fiú vagyok. sajnos az osztályban alkottak egy véleményt rólam. Lehet néha bunkón szóltam hozzájuk, főleg a lányokhoz, de valójában nem olyan vagyok, nagyon is félős típus, ha szól valaki hozzám, inkább elmegyek onnan. szóval mit csináljak hogy befogadjanak maguk közé? Pszichologus kizárva. Akármit mondok mindig baj, meg ha olyan valami lenne, hogy szeretnék résztvenni, azt mondják te ezt úgyse tudod meg minden. ezért én mindig kiállok a közös testnevelés órai játékokból, és az osztályprogramokból. Minek menjek, amikor úgyse tudok semmit? Jaj de viszont hogy mindenki bánt az sem jó, nincsen barátom sem. 15,5/F2013. febr. 5. 21:38
1/1 anonim válasza:
Te annyit tehetsz, hogy ezentúl nem vagy senkivel sem bunkó. Legyél barátságos és segítőkész, és a véleményük idővel változni fog. Nem azonnal, mert ahhoz, hogy egy berögzült vélemény az ellenkezőjére változzon, idő kell. Az osztályprogramok nem kötelezőek, én is sokból kimaradtam, bár én a programokat utáltam, az osztálytársaimmal jóban voltam. A jó kapcsolatot ebben az esetben neked kell kezdeményezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!