Miért rúgták ki Kővár Anettet?
"Kőváry" Anett a neve. Én szerintem ezt nem fogjuk megtudni legalábbis a valódi indokát soha. Ami a bulvárban elhangzik, hogy Balázs rúgta ki (mint ez): [link]
Az egyszerűen hülyeség. Balázs ebben kis hal ezt a class felső vezetése hozta ostoba módon! :(
Ezt személyesen ő írta az új fészes oldalán:
"Sziasztok! Mindenek előtt köszönöm azt a rengeteg kedves üzenetet, hozzászólást, amit kaptam tőletek, nagyon megható. A történtekkel kapcsolatban nagyon kérlek titeket: ne higgyetek a bulvármédiának!! Igaz, hogy már nem vagyok a Morning Show tagja, de ez nem az én, és nem is a Balázs döntése volt!! Biztos vagyok benne, ha csak rajtunk múlik, még hosszú éveken át együtt dolgozunk. Viszont nem így alakult, előállt egy helyzet, amit kénytelenek vagyunk elfogadni. Kérlek arra is, hogy hallgassátok továbbra is a Morning Show-t és a Class FM-et, mert értetek csinálják a reggeleket, és talán elképzelésetek sincs, mennyi munka van benne! Hallgassátok azért is, mert nagyon sokat köszönhettem a rádiónak és főleg Balázséknak. :) Nekem pedig azzal segíthettek, hogy megosztjátok ezt az új oldalamat, mert a régi hamarosan megszűnik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!