Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért rúgták ki Budapest...

Miért rúgták ki Budapest legjobb buszsofőrét 105-ös járat, a BKV-tól, aki zenei aláfestéssel, vicces szövegekkel dobta fel az utasok szürke hétköznapjait?

Figyelt kérdés

Ő a legjobb buszsofőr Budapesten, de az is lehet, hogy az egész országban, vicceket mond, el tudja érni, hogy az egész busz nevessen, minden utas szereti, és imád vele utazni, a szürke budapesti hétköznapok legjobb ellenszere, és most állítólag kirúgták, hát milyen országban élünk?

Valami vén kripta szökevény bepanaszolta, mert túlságosan új volt a szitu? A buszsofőrnek üzenem, hogy a Class Fm Rádió meg fogja Őt menteni, ne aggódjon! A 105-ös járat újra robogni fog, és tömegeket fog vonzani! Üzenem a többi buszsofőröknek, ők is merjenek ilyenek lenni, mert mi az utasok ezt nagyon szeretjük! Az a legjobb buszsofőr aki vicces és poénkodik az utasokkal, nem az aki komoly és szigorú, mert már nem a 80-as években vagyunk!

2012. ápr. 18. 08:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

105-ös buszon tegnap esti beszólásai: “most pedig lekapcsolom a világítást! szabad a csók!”“jé, működik a kapcsoló. fejlődik a bkv!”“üdvözlöm a 105-ös fapados járat minden utasát!”“repülési magasságunk 1,2 láb”“következzen a deák tér, de csak mert önök kérték!”

” hopsz KITT, ez egy piros lámpa volt (miközben a knight rider zenéje szólt a mikrofonban, átszáguldott egy lámpán) !”“következzen a *lihegés* tér (lehel tér)!”“balra láthatjuk a nemzeti nagycirkuszt (parlament), porondmester jelenleg a miniszterelnök!“én egy kirúgott malév pilóta vagyok, és igazából ez az első napom!”volt még hupikék törpikék illetve a tv maci zenéjének bejátszása is, és megannyi poén, amit nem jegyeztem meg. végre nem depresszív fejek néztek le a buszról :)

2012. ápr. 18. 08:42
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Mert a sok betokosodott birka retteg attól, aki egyéniség, aki mer valami újat csinálni.Félnek, hogy felkavarják körülöttük a langyos pocsolyát, amibe kényelmesen belesüppedtek, vagy attól félnek, esetleg a kollégák, vagy főnök, hogy ez az újító még nagy rivális lehet.

Fúj, de utálom az ilyen hozzáállást!!

2012. ápr. 18. 08:45
 3/17 anonim válasza:
100%

Ha a Bkv tényleg kirúgta és nem veszik vissza, akkor a Balázsék szerezzenek neki egy normális új dolgokra fogható munkaadót... Sok ember életén segitenek.

A másik meg, hogy a Bkv fejeseinek az eszükbe sem jutott, hogy még a járat bevétélét is tudják növelni ezzel? vannak akik kifejezetten ez miatt utaznak ezen a járaton.

Lehet az a bajuk, hogy nem a főnökségnek jutott eszükbe ez a dolog, a srácnak több esze van mint az igazgatóságon bárkinek.

2012. ápr. 18. 08:46
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

De az is lehet, hogy azt hitték, félnótás :)

Magyarország nem híres arról, hogy díjaznák az egyéniségeket.

2012. ápr. 18. 08:48
 5/17 A kérdező kommentje:

A Class Fm Rádión most erről beszélnek Balázsék, segíteni akarnak, telefonáltak a BKV-nak, hogy miért rúgták ki, erre azt mondták, hogy majd írásban megírják levélben a választ.

Viktornak hívják a buszsofőr. Tegnap rúgták ki a BKV-sok, a mai az utolsó munkanapja. Balázs, Jani, Feri! Segítsetek neki, hogy visszakerüljön a munkahelyére!

2012. ápr. 18. 08:49
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
A www.classfm.hu-ra írjatok, ne ide!
2012. ápr. 18. 08:52
 7/17 anonim ***** válasza:
93%
jAJJ iSTENEM,NEM MONDOD, HOGY KIRÚGTÁK AZT A SOFŐRT?????IMÁDOM azt az urat-ezt komolyan mondom,én csak egyszer utaztam vele,de azt,amíg élek nem felejtem el!!!Haláli egy figura-és mikor vele utaztam,egyszerűen majdnem megszakadtam a nevetéstő,a busz széjjelröhögte az agyárt-hozzáteszem-középkorú vagyok én is,mégsem vagyok begyepesedve :D-miért rúgták kiiiiiiiii??????szakadjon rájuk az égbolt!!!!VISSZA KELL ŐT VINNÜNK ODA!!!!Nélküle az egész járat csak szomorkodna...-s aki szerette-most mindenki csak néz ki a fejéből-szomorúan!!!
2012. ápr. 18. 08:53
 8/17 A kérdező kommentje:
Rutinos vezető és nem veszélyeztette az utasokat. Másik buszon is volt ilyen buszsofőr. Azt persze nem rúgják ki, aki bezárja az ajtót az utas orra előtt. Pedig ez egy jó reklámfogás lett volna a BKV-nak, de nem éltek vele. 100 névjegykártyát gyűjtött össze a sofőr, tehát munkát biztos talál csak az utasok lettek szegényebbek ezzel. Vaskalapos vezetők hozzák ezeket a hülye szabályokat, az oldott viszony lenne a lényeg! Kell a szabály, de kell a közvetlen kapcsolat is a buszsofőrrel, ha már nap mint nap találkoznak vele az emberek! Nem történt semmi, miért rúgták ki. Hétfőn leadták az anyagot a sofőrről a TV-ben kedden pedig már kirúgták. De miért?
2012. ápr. 18. 08:55
 9/17 A kérdező kommentje:

Jól mondja ez a német nő, Magyarországon nincs szabadság:

[link]

2012. ápr. 18. 08:59
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
Akik ismerték, és szerették, gyűjtsenek itt aláírásokat. Én ugyan nem ismertem, soha nem utaztam azon a buszon, de így az elmondások alapján szimpatikus fickó lehetett. Én is aláírnám a peticiót. [link]
2012. ápr. 18. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!