Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tehetnénk ez ellen a nő...

Mit tehetnénk ez ellen a nő ellen?

Figyelt kérdés

A 18 éves unoka hugom nälam lakik,mert az anyja kidobta az uj pasija miatt,még tanul. Az elmult hetekbe sokat hányt,rosszul volt a szomszédom aki védőnő látta párszor h rosszul van. Ő mondra h szerinze terhes. Igaza volt,6-7 hetes terhes. A szomszédom egy gyermektelen házaspár mondogatják h unokahugom adja nekik nyilt örökbe fogadással a gyereket. Elég erőszakosan mondják.

Unokahugom el akarja vetetni neki ez a kisebbik rossz. Tanul,a szülei nem támogatják,a baba apja meg egy old meg mondattal kihuzott angliába. Én se tudom támogatni,egyetemista vagyok a szüleim segitenek,meg néha tudok menni diákmunkázni.

Én megértem unokahugom döntését,a szomszédom viselkedése viszont odáig fajult h a főbérlőmnek azt mondta egy gyilkost rejtegetek a lakásban.

2013. jan. 30. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A szomszédotok egy elmebeteg, akkor se adnám neki a gyereket, ha nem lenne más választása az unokahúgodnak. Hadd döntse el ő, hogy mit akar.. a szomszéddal pedig ne foglalkozzatok egyáltalán.
2013. jan. 30. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
A szomszédnak semmiképp sem adnám, az nem normális. Az abortusz mellett döntenék, ebben az esetben ez a legjobb. Kövezzetek meg érte, de én így gondolom.
2013. jan. 30. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Tüntesd el az unokahúgodat néhány napra, aztán mondjátok azt, hogy kórházban van mert sajnálatos körülmények között elment a baba.
2013. jan. 30. 10:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen,én is ezt tervezem h eut fogjuk mondani.

De elég kellemetlen volt a szitu a főbérlővel..

2013. jan. 30. 10:14
 5/5 anonim válasza:
A "kedves" szomszédnak végkép semmi köze nincs hozzá,hogy az unokahúgod hogy dönt a saját gyerekével kapcsolatban. Bírom,amikor okoskodnak az emberek, meg pofáznak másokról, miközben semmit nem tudnak az illető körülményeiről. Ja meg a kedves "apukának" is járna minimum egy nyakon b@szás, már elnézést, de milyen dolog az,hogy teherbe ejtek valakit, aztán elhúzok,és kijelentem,hogy old meg.Ennek nem így kéne működnie, ha arra van f@sza az embernek, hogy teherbe ejt valakit,akkor arra is legyen,hogy együtt döntsenek,hogy most mi is legyen, megtartják, és normálisan,ahogy csak tudják neveljék, vagy elvetetik.
2013. jan. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!