Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Halló, gratulálok, Ön nyert!...

Halló, gratulálok, Ön nyert! Valóban?

Figyelt kérdés

Ma telefonált egy hölgy, a Zeptertől, hogy a boltban nyereményládába bedobós sorsjeggyel nyertem egy X ft értékű kezelést, és késkészletet.Megbeszéltünk személyes találkozót.Semmi egyebet nem kérdezett, csak hogy nekem mikor lenne jó.

Szerintetek igaz ez? Nem jár vásásrlási kötelezettséggel? Lehet, hogy vennem kéne XX forint értékű terméket, és ekkor kapnám meg a "nyereményemet" .Én már sajnos nem hiszek ezekben, és azt gondolom ez is egy ilyen lesz...és még kérdezi, hogy "örül, Drága?Mikor csak hallgattam a vonal végén XDXD...

2009. szept. 2. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
el kell vágni a torkát az ilyeneknek, főleg ha otthon hív.
2009. szept. 3. 02:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A rokonom épp most hívták ezzel. El is mentek, de természetesen vásárlási kötelezettséggel jár, semmit sem kaptak ingyen. Dehogy igaz! Szerinted manapság mit adnak ingyen? Zepter az meg a legaljasabb marketingű cég egyébként is. Onnan nem fogsz látni semmit.
2009. szept. 3. 03:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és hozzátenném, hogy a rokonom is játszott. De ettől még ugyanúgy előadás volt, hogy vegyen ezt-azt. Semmit nem kapott ingyen!
2009. szept. 3. 03:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

16:22 vagyok

nekem ingyenes volt az ajándék..kb.1500-2000Ft értékben--(nem nagy szám..)de nem érte meg..

2009. szept. 3. 07:35
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszömön mindenkinek :).Hát végül nem mentem el, mert lusta voltam fölkellni, és buszozgatni, a telefonomat meg kikapcsoltam XD.

Jöhetnek még történetek :)

2009. szept. 3. 10:33
 16/17 anonim válasza:
100%
nehogy azt hidd, hogy feladják :P hívogatni fognak még.. :S
2010. jan. 29. 09:26
 17/17 A kérdező kommentje:
óó, letettek róla :)
2010. jan. 31. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!