Halló, gratulálok, Ön nyert! Valóban?
Ma telefonált egy hölgy, a Zeptertől, hogy a boltban nyereményládába bedobós sorsjeggyel nyertem egy X ft értékű kezelést, és késkészletet.Megbeszéltünk személyes találkozót.Semmi egyebet nem kérdezett, csak hogy nekem mikor lenne jó.
Szerintetek igaz ez? Nem jár vásásrlási kötelezettséggel? Lehet, hogy vennem kéne XX forint értékű terméket, és ekkor kapnám meg a "nyereményemet" .Én már sajnos nem hiszek ezekben, és azt gondolom ez is egy ilyen lesz...és még kérdezi, hogy "örül, Drága?Mikor csak hallgattam a vonal végén XDXD...
Engem is hívott egy ilyen. Nekem azt állította, egy ismerősöm nevezett be vmi játékra. Persze ez nyilván kamu.
Ha jól tudom, vásárolnod nem kell, de végig kell ülnöd egy több órás termékbemutatót, és minden lehetséges eszközzel vásárlásra akarnak majd bírni. A végén megkapod az ajándékot, de ne tévesszen meg, hogy hány ezer forint az értéke, ezek a zepter-cuccok túl vannak árazva.
Ha az idődből kitelik, épp elmehetsz.
A nagyimat is felhívták, el is ment nagy boldogan, aztán kiakadva mesélte, hogy végig kellett ülnie egy előadást, aztán mondták, hogy vegyen ezt-azt.Ő meg kiakadt, hogy csak az ajándékért jött, adtak neki valami kést, aztán mehetett haza.
Reklámfogás az egész, biztos nem adnak egy 15 darabos főzőkészletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!