Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Halló, gratulálok, Ön nyert!...

Halló, gratulálok, Ön nyert! Valóban?

Figyelt kérdés

Ma telefonált egy hölgy, a Zeptertől, hogy a boltban nyereményládába bedobós sorsjeggyel nyertem egy X ft értékű kezelést, és késkészletet.Megbeszéltünk személyes találkozót.Semmi egyebet nem kérdezett, csak hogy nekem mikor lenne jó.

Szerintetek igaz ez? Nem jár vásásrlási kötelezettséggel? Lehet, hogy vennem kéne XX forint értékű terméket, és ekkor kapnám meg a "nyereményemet" .Én már sajnos nem hiszek ezekben, és azt gondolom ez is egy ilyen lesz...és még kérdezi, hogy "örül, Drága?Mikor csak hallgattam a vonal végén XDXD...

2009. szept. 2. 16:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem is hívott egy ilyen. Nekem azt állította, egy ismerősöm nevezett be vmi játékra. Persze ez nyilván kamu.

Ha jól tudom, vásárolnod nem kell, de végig kell ülnöd egy több órás termékbemutatót, és minden lehetséges eszközzel vásárlásra akarnak majd bírni. A végén megkapod az ajándékot, de ne tévesszen meg, hogy hány ezer forint az értéke, ezek a zepter-cuccok túl vannak árazva.

Ha az idődből kitelik, épp elmehetsz.

2009. szept. 2. 16:11
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) hát ráérni nem fogok, mert délután elutazom,meg amúgy sem fogom végigülni :).Jöhetnek még válaszok, kiíváncsi vagyok hasonló sztorikra :)
2009. szept. 2. 16:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A nagyimat is felhívták, el is ment nagy boldogan, aztán kiakadva mesélte, hogy végig kellett ülnie egy előadást, aztán mondták, hogy vegyen ezt-azt.Ő meg kiakadt, hogy csak az ajándékért jött, adtak neki valami kést, aztán mehetett haza.

Reklámfogás az egész, biztos nem adnak egy 15 darabos főzőkészletet!

2009. szept. 2. 16:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer egy ingyenes vérnyomás-mérést+ajándékcsomagot "nyertem"..mivel soha nem nyerek semmit,gonmdoltam jól van, elmegyek...ezért cserébe több órán keresztül próbáltak drágábbnál drágább kezelésekre,termékekre erőszakosan rábeszélni.nem ért annyit az egész..
2009. szept. 2. 16:22
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet én sem megyek el, csak ha azt mondják, hogy az autót megnyertem :):D
2009. szept. 2. 16:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Egyébként anyumat is múltkor felhívták ilyesmivel, és végül kaptt egy kb 100 ft-ot érő hámozót XD
2009. szept. 2. 16:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés tényleg játszottál? tényleg megadtad az adataidat hogy nyerhess? Mert ha igen akkor elöfordulhat hogy tényleg nyertél, és jogosan van meg a címed valoszínü alá is irtad ott hogy nyugodtan hívjanak fel reklám céljára. Ha sehol nem játszottál neten sem akkor kérdezd meg honnan tudják a telefonszámodat stb...
2009. szept. 2. 17:03
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen, játszottam, meg bedobtam, meg minden.Csakhogy előbb írtam a hámozós esetet,anukámmal.Na, az is ugyan ez a játék volt a múltkor, beígértek mindent, és kiderült, hogy vásárolni kéne, vagy ilyen házi termékbemutatót, azt hiszem, és akkor járna a "nyermény".
2009. szept. 2. 17:19
 9/17 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen velem is volt. El is mentem és ott azok a szemét g*cik megerőszakoltak!
2009. szept. 2. 19:22
 10/17 A kérdező kommentje:
uhh :S...kezd egyre exrémebbé vállni..
2009. szept. 2. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!