Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti is megőrültök már a tavaszért?

Ti is megőrültök már a tavaszért?

Figyelt kérdés
Borzasztó már ez a tél, nem? Hideg, hó, nincs napsütés! Mikor jön már a tavasz?:(
2013. jan. 29. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nemtom én szeretem a telet is..Egyedül a nyarat utálom a 4 évszakból..A többinek mindnek van ilyen sajátos illata meg sajátos színei..A nyár az ilyen semmilyen.:D
2013. jan. 29. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Még 1-1,5 hónapot kell kibírnod.
2013. jan. 29. 20:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Én pont csak a telet gyűlölöm. Utálok 5 ruhába öltözni, fázni, a havat... áhh. Eddig jól bírtam, de most néztem nyári képeket, teljes kétségbeesés:D
2013. jan. 29. 20:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a telet szeretem. Nem izzadok, nem süt a pofámba a kib*szott nap, nem vagyok allergiás...
2013. jan. 29. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
De kérdező nem élvezed azt mondjuk mikor reggel kinyitod az ablakod és megcsap az a finom tél illat?:D Az a kis fagyos de kellemes illat meg mikor minden tiszta fehér és minden kék árnyékot vet a hóra nagyon szép..:D A nyár meg ilyen...üres.. vagy nem is tudom..semmi jellegzetessége.:D
2013. jan. 29. 20:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Kutyáimmal napi 3 órát sétálok, és gyűűűűlölök fázni. Már kilépni sincs kedvem, de miattuk muszáj. Ha nem kéne kidugni az orrom, egész jó lenne:) A nyárban azt imádom, hogy lebicajozok a tóra fürödni csak úgy, elmegyek valami teraszos kocsmába, napozok, ilyenek. Öltözni sem kell órákig, csak magamra kapok valamit. Hát nem jobb?:) Az allergiásnak részvétem:(
2013. jan. 29. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Én imádom a telet, hóembert építeni, hógolyózni, forralt borozni, forró csokit inni, forró levest vacsorázni mikor hazaérek, jól felmelegít, aztán bebújok a paplan alá...nézni a kályhában a lobogó tüzet, érezni a meleget, kinn meg csak hó és fagy...gyönyörű :)

Persze amikor megyek biciklivel este 9-kor mínusz 10 fokban az nem ennyire hangulatos, de ettől még nem fogom megutálni a telet:)

Mindezek ellenére alig várom már a tavaszt, szeretnék menni kirándulni, virágot gyűjteni, beleugrani 1-1 hűvös patakba, kinn piknikezni...:)

2013. jan. 29. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem várom, mert aztán jön a dög meleg, izzasztó, poshadványos nyár.
2013. jan. 30. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem.A tavasztól őrülök meg,február utolsó napjaitól kezdve.Lehangol hogy vége az ősznek/télnek.Akkor érzem magam úgy,mint sok ember ősszel(fényhiány,fáznak,búskomorabbak én meg akkor vagyok boldogabb,kiegyensúlyozottabb)Kezdem a visszaszámlálást októberig.
2013. jan. 31. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!