Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindenki!? Ti ilyenkor mit...

Mindenki!? Ti ilyenkor mit esztek, ha megőrültök?

Figyelt kérdés
Már 6 kg-ot fogytam, de még kínoz a farkaséhség sokszor. Mit ehetek ilyen későn (kb. éjfél után alszok)? Átlagos dolgok vannak itthon ill. lesétálhatok az éjjel-nappaliba. Légyszíves, normális dolgokat írjatok.
2011. jan. 11. 22:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Eddig én is 6 kg-t fogytam, és ma ettem csokit. Sőt...képzeld, tegnap is. Mégis mindig egyre kevesebbet mutat a mérleg.

Ne zárj ki az életedből ételeket, csak egyél mindenből keveset.

És ezzel most azt akarom mondani, hogy egyél azt, amit kívánsz, de ha amit kívánsz csoki vagy chips, akkor mértékkel egyél belőle. Hidd el, semmi bajod nem lesz :)

2011. jan. 11. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
csinálj egy jó turmixot, vagy cukor nélküli teát:)
2011. jan. 11. 22:27
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Én ilyenkor kikeverek egy kefírt egy pár kanál túróval.
2011. jan. 11. 22:28
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
én csipegetek fehérhusit a serpenyőből
2011. jan. 11. 22:30
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi, zöld kezet nektek! :)
2011. jan. 11. 22:33
 6/16 Cass90 ***** válasza:
83%

alma, natúr joghurt

vagy ha variálni szeretnéd pld. reszelt alma fahéjjal (még az anyagcserét is gyorsítja), ill. én néha a joghurtba keverek kicsi mézet vagy édesítőt, rakok bele fahéjat, valami gyümit. (ez ugye egy adag, kevés kcal)

A probléma általában az, hogy ha nagyon éhes az ember és elkezd enni, akkor nehéz megállni, hogy csak keveset egyen... épp' ezért nem érdemes estére "kiéhezni", hanem folyamatosan keveseket enni délután. Pld. ne 5-6-kor egyél utoljára (ha későn fekszel le), hanem 8-9kor, de valami könnyűt. Pld. natúr hús, zöldségek, főtt tojás, valamilyen leves vagy főzelék liszt nélkül. Persze lehet más is ha mértékkel eszel, ill. a fentieket variálni, salátákat összedobni, krémeket készíteni - azt kenni pld. abonettre, pufirizsre, vagy natúr joghurt, zsírszegény sajt, stb.

2011. jan. 11. 22:35
 7/16 anonim válasza:
62%
Én abonet kenyeret rágcsálok el egyet, meg nagyon sok vizet iszok.
2011. jan. 11. 23:00
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
benyomok ilyenkor 1 liter csapvizet. Kitölti a gyomrot, nem lesz éhes az ember.
2011. jan. 11. 23:06
 9/16 anonim ***** válasza:
31%
4-5 főtt tojást,vagy egy doboz sovány túrót.
2011. jan. 11. 23:55
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
Én ilyenkor elölöm az étvágyam egy almával, mert azt nem annyira szeretem, és utána nem vagyok éhes. Vagy sárgarépát nyammogok, mert azt meg szeretem:D Vagy nekiállok vizet lokálni.
2011. jan. 12. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!