Őszintén! Ti is szoktátok azt érezni, hogy megörültök ha nem kapcsoltok ki?
persze hogy szoktam ilyet érezni. Ilyenkor hívom a barátnőmet hogy jöjjön velem valahova, a lánykámat meg lerakom arra a néhány órára anyukáméknál. Ők már várják hogy vigyázzanak rá,nekem meg jól esik egy kis barátnőzés. Inkább menj csavarogni egy kicsit, különben bekattansz :-)
8 hós a lányom.
ezzel szerintem sokan vagyunk így, tök természetes..... nekem már az is felüdülés, ha nyugodtan el tudok mosogatni, és nem kell félpercenként abbahagynom.... :-D
mozdulj csak ki, ha megteheted, szerintem a vele töltött időnek is jót tesz egy kis változatosság.
Ha van, aki vigyáz a gyerekre, használd ki.
Nekem 2 gyerekem van, egy 2 meg egy fél éves. Egész nap egyedül vagyok velük. Néha már azon vagyok, hogy kiugrok az ablakon. A férjem ha itthon van, akkor meg menne füvet nyírni, meg ilyenek, családi házban mindig van férfimunka. De már én mondom neki, hogy inkább a gyerekekkel foglalkozzon, mert bakattanok különben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!