Ha azt érzitek, hogy minden szürke mi az amivel kicsit feldobjátok a napjaitokat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok depressziós, csak sajnos az életem most elég egyhangú mert nagyon sokat dolgozok. Mindennapi örömtippekre lennék kíváncsi ami nálatok bevált.2013. jan. 29. 13:18
1/17 anonim válasza:
Ablaktisztítás. Garantáltan fényt hoz a mindennapokba - legalábbis nálunk.
2/17 anonim válasza:
zene és éneklés, filmek, szex, beszélgetés, csavargás (a szabadság érzése miatt)
3/17 anonim válasza:
A tudatalatti 10 parancsolata! :) Letölthető a netről! :) Nekem bevállt! :)
4/17 anonim válasza:
A kutyáim:) Akármilyen rossz kedvem van, mindig felvidítanak, ha elmegyünk egyet csavarogni, játszunk, tanítom őket stb.
5/17 anonim válasza:
Én angolul tanulgatok vagy talizom a barátnőimmel :) Ezek eléggé kiragadnak a hétköznapokból.
6/17 anonim válasza:
Szex.
Utána beülni egy forrócsokira/koktélra valahova.
Aztán haza és ismét szex:)
25/N
7/17 anonim válasza:
Én olyankor mindig veszek egy levendulás relaxáló nagyon habos fürdőt.Plusz egy pohár finom hűtött bort.
8/17 anonim válasza:
Makramé, kutyanyírás, -sétáltatás, bármiféle kerti munka, virágpátyolgatás a lakásban, vasalás.
9/17 anonim válasza:
1 üveg bor, jó zene, forró fürdő, nagy séta, szellőztetés a fejben.
Erre készülök, mert nálam már nem szürke, hanem lassan fekete minden.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!