Mit tegyek kamaszok?
kamu!
Ha meg nem, akkor közöld anyudékkal,hogy mekkora orbitális marhaságot csináltál és közösen beszéljétek meg,hogy hogyan tovább.
Jó, legyen nem kamu. Ha anyád téged 14 évesen szült, akkor igazán minden oka megvan megérteni téged.
Am mi ez a "nem akarom elvetetni" duma? Ember, a tesóm 23 éves, és még nem akar gyereket! Nem vagy hozzá elég érett!
És hogy nem volt kedved.... Öregem, ez durva volt. Én sem vagyok egy nagy bulizó, mindjárt 15 évem alatt egyszer voltam, de akkor is csak mert a suliból mindenki ment(gólyabál), ott ültem egy ideig, tűrtem a zenét, de viszonylag hamar léptem. Nem hogy lerészegedjek... Nem iszol alkoholt, igen, azért lettél tökrészeg.
A fizikatanárom nem egyszer részegen jött be órára, és mégis meg tudta tartani. Fel nem foghatom, de hogy tudtál ilyenbe keveredni. Ha ennyire nem voltál józan, hogy a fenébe tudtál aktív lenni az "aktus" alatt? Ha nem voltál, erőszak, és mehetsz nyugodtan a rendőrségre.
Végeredmény. Vagy kamu, vagy még nálam is furábban gondolkodsz. Menj csak szépen anyádhoz, és ha leszid, ne kezd bűgni és agyra-főre bocsánatot kérni, állj ki magadért, mondd, hogy az ő példáját követted.
Mellesleg: olyan, ilyen, ly-nal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!