Mit tegyek kamaszok?

Figyelt kérdés
A barátnőimmel a múltkor voltunk egy bulin, én le részegedtem és lefeküdtem 3 fúval egyszerre. a barátnőim leléptek nem értem hogy részegedhettem le sosem iszom alkoholt a barátnőim is azért jöttek hogy vigyázzanak rám de leléptek és ott hagytak és most terhes vagyok 13 éves vagyok S.O.S nem akarom el vetetni de mit tegyek? ki maradt a menszeszem, és kezd gömböjödni a pocim is azt sem tudom mi a fiúk neve vagy kik ők semmit 13 éves vagyok kérlek segítsetek nem vagyok party lotyó ezelőtt soha nem voltam diszkóban most ez egyszer soha nem iszom alkoholt nem tudom hogy lehetett ez de nem tudom az időt vissszapöüretnui :(((
2013. jan. 28. 20:11
 1/6 anonim válasza:
Hogy ez mekkora kamu!!
2013. jan. 28. 20:16
 2/6 A kérdező kommentje:
nem kamu és kérlek segíts nem tudom mit kell ijenkor tenni :( azt sem tudom ijenkor hogyan mit kell :( meddig lehet elvetetni? de azt se akarom nem akarom meg ölni :(
2013. jan. 28. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:

kamu!

Ha meg nem, akkor közöld anyudékkal,hogy mekkora orbitális marhaságot csináltál és közösen beszéljétek meg,hogy hogyan tovább.

2013. jan. 28. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:
nem kamu miért volna az? ilyennel ne kamuznék soha nem akartam menni anya mondta hogy menjek szórakozni bulizni ő sem a legmegfelelőbb életet biztosítja nekem nem anyagiakról van szó. az unokanővéreimre bízott és nem iszom alkoholt ki öltöztettek mint egy pávát kedvem nem volt az egészhez anya engem 14 évesen szült de én nem akarok ojan lenni mint ő
2013. jan. 28. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó, legyen nem kamu. Ha anyád téged 14 évesen szült, akkor igazán minden oka megvan megérteni téged.

Am mi ez a "nem akarom elvetetni" duma? Ember, a tesóm 23 éves, és még nem akar gyereket! Nem vagy hozzá elég érett!

És hogy nem volt kedved.... Öregem, ez durva volt. Én sem vagyok egy nagy bulizó, mindjárt 15 évem alatt egyszer voltam, de akkor is csak mert a suliból mindenki ment(gólyabál), ott ültem egy ideig, tűrtem a zenét, de viszonylag hamar léptem. Nem hogy lerészegedjek... Nem iszol alkoholt, igen, azért lettél tökrészeg.

A fizikatanárom nem egyszer részegen jött be órára, és mégis meg tudta tartani. Fel nem foghatom, de hogy tudtál ilyenbe keveredni. Ha ennyire nem voltál józan, hogy a fenébe tudtál aktív lenni az "aktus" alatt? Ha nem voltál, erőszak, és mehetsz nyugodtan a rendőrségre.

Végeredmény. Vagy kamu, vagy még nálam is furábban gondolkodsz. Menj csak szépen anyádhoz, és ha leszid, ne kezd bűgni és agyra-főre bocsánatot kérni, állj ki magadért, mondd, hogy az ő példáját követted.

Mellesleg: olyan, ilyen, ly-nal.

2013. jan. 28. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
kamu
2013. jan. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!