Miért van ez a mai világban?
Miért van az hogy egyre inkább az igénytelen, bunkó és ez a "nem törődöm semmivel, főleg a jövőmmel majd lesz valami, leszarom" stílus jön be a mostani 15-17 éves korosztálynak ?
Nem mondanám magamat se valami okos, intelligensnek, de most pont egy ilyen szituációba keveredtem ...
Ezt mindenki veheti ahogy akarja. én 15 éves koromtól suli mellet minden melót elvállalok, és most is suli mellet dolgozok. Ez szerintem személyfüggő!!
17/F
A többségnek sajnos valóban ez jön be, mert ilyen példát látnak otthon. De azért szerencsére ott van még a kisebbség, akik rendezett családi körülmények között, teljes, harmonikus családban nőttek fel. Ők nem is teszik magukévá ezt a torz jövőképet.
A fiatalok többsége azt az ideált sajátítja el, amelyet maga körül lát. Az már nem a "mai fiatalok" hibája, hogy egy felelőtlen, hanyatló erkölcsű, önző modellt látnak otthon...
Úszni kell az árral szemben, ha az ember meg akarja őrizni emberi voltát. Márpedig én a magam részéről megőrzöm, ha addig élek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!