Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen erőszakosak?

Miért ilyen erőszakosak?

Figyelt kérdés

Külföldön élünk, de most éppen itthon vagyunk 2 hétre. A külföldből sokaknak az jön le, hogy mi biztos több milliót keresünk együtt. Sokak fantáziájában legalább 2-3 milliót... Közben kettőnknek együtt 800 ezer a fizetésünk, albérlettel(180 ezer), magasabb élelmiszer árakkal(pl: 500 Ft a kenyér), magasabb buszbérlettel(nagyvárosban 20000 Ft fejenként).

Így már nem is vagyunk annyira "menők".

Mégis az terjedt el itthon, hogy van pénzünk.

Amikor legutóbb itthon voltunk(ősszel), kölcsön is akartak kérni.

Állandóan e-mail-eket kapunk, hogy segítsünk kijutni.

Mondjuk nekik, hogy nem tudunk nekik állást szerezni, csak alkalmazottak vagyunk, nem főnökök, vagy HR-esek.

2013. jan. 26. 23:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Valaki ebben (a lepontozásban) éli ki magát. Majd figyeljétek meg más kérdéseknél is. Én akkor vettem észre amikor válaszoltam 1 olyan kérdésre,hogy ez milyen virág? Be linkeltem neki 1 oldalt amin ugyanaz a növény fényképe és leírása volt, aztán szépen le lettem pontozva.
2013. jan. 26. 23:44
 12/17 anonim válasza:
75%
Igazuk van az elottem iroknak... En egy hete voltam otthon, legtobb csaladtag ( meg a FODRASZ IS!) azzal jott: jol meg tudsz elni kint igaz? Nem lehetne XY-nak is munkat intezni? En ilyenkor megmondom, hogy orulok h. en dolgozok nem vallalok mast a nyakamba. Egyszer megtettem es nagyon pofara estem. Igazsag szerint 100% hogy az irigyseg beszel beloluk, es azt hiszik neked milyen jo es majd te kisegited oket.... Nem kell veluk foglalkozni, egyik fuleden be masikon ki.
2013. jan. 26. 23:46
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

# 11

:/

Nem értem ezt.

2013. jan. 26. 23:47
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
13as! 11es vagyok. Csak a 10esnek válaszoltam,hogy tök mindegy,hogy mit válaszolsz és,hogy jó a válasz vagy sem, valaki úgyis lepontoz.
2013. jan. 26. 23:52
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Mármint azt nem értem, hogy miért pontoznak le egy virágos kérdésben adott hasznos válasz miatt, csak nem írtam le végig. 13as vagyok. =)
2013. jan. 26. 23:58
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Mert valaki ebben éli ki magát :)
2013. jan. 27. 00:05
 17/17 anonim ***** válasza:
80%

ha kicsit tovább gondolom a kérdést és magamra vetítem ,mondom ha kimennék külföldre dolgozni ,én is megkeresném azt aki kint dolgozik de nem kopasz pi.csára ,hanem feldobnék valami pénzt vagy jutalékot azért mert segít.

Mondjuk a barátaim egy része kint van és tuti nem fogadna el manit.

A lepontozás trollkodás :)

Kérdező ,ne foglalkozz velük,nem mondhatod el mindenkinek, centre pontosan mennyivel drágább az élet ,nem kell reagálni ,ennyi.

2013. jan. 27. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!