Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van más is, aki úgy érzi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki úgy érzi, hogy az itthoni nők között sokan elég erőszakosak tudnak lenni?

Figyelt kérdés

Van egy mondás, amely szerint isten óvjon a nők haragjától! Ezt bizonyára sok férfi megtapasztalta, az kétségtelen.

Ahogy olvasom a fórumot, illetve hallok történeteket, elég negatív kép alakul ki előttem. ha pl. egy férfi gyenge, bármilyen értelemben, akkor a minimum, hogy életképtelen senkinek titulálják. Ugyanígy az előbbieknek beszabályozzák az életét és jaj neki, ha el merne térni tőle. Persze egymásra még jobban tudnak haragudni, itt is lehetne példákat sorolni.

Akkor vetődött fel bennem, hogy felteszem a kérdést, amikor legutóbb egy társaságban volt egy beszélgetésem és az egyikük megkérdezte tőlem, hogy milyen párom lesz? Erre egy másik ott lévő nő felelt neki, hogy egy kapitány. Én megkérdeztem, hogy az meg milyen nő? A válasz pedig az volt, hogy egy olyan, aki irányít engem.

Én csak annyit mondtam, hogy max. az álmaiban!

Az ok valószínű az lehetett, hogy én nem vagyok az a nagydumás, "ki ha én nem"-figura és ők úgy gondolják, hogy egy ilyen nő lesz majd a nekem való. Csakhogy láttam én már másoknál, hogy milyen az, ha más parancsolgat neki, úgyhogy nem hiszem, hogy el bírnám viselni.

2013. jan. 8. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
én nem érzem így, azt irányítják a nők, akik hagyják magukat. ha meg nem hagyja magát a férfi, akkor a nő vagy beletörődik, vagy otthagyja és keres mást, aki papucs lesz
2013. jan. 8. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet irányítani, aki hagyja.
2013. jan. 8. 22:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. de miért gondolják azt páran, hogy egy oylan férfi, aki nem a melldöngető típusba tartozik, az mindjárt papucs?
2013. jan. 8. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sok nőből hiányzik a stílus, finomság. Plusz ha szerelmes egy nő megnő a tesztoszteron szintje amitől vagy állandóan szexelne ha viszonozzák vagy 10x olyan hisztis lesz és veszekedős ha nem.

21/N

2013. jan. 8. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha lehetne, inkább az előbbit választanám. az utóbbiból már elegem van egy életre.
2013. jan. 8. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!