Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan, hogy szilveszterkor kötelező bulizni?
Én is ezt kérdezem.. mitől olyan szent nap a szilveszter?
#6: ha valaki valamit bánni fog, az biztos nem az lesz, hogy nem egy adott napon ment bulizni. :)
Azért mivel eleve sokan buliznak ez meghozza a kedvét az embernek.
És pont hogy nem ugyan olyan nap mint a többi, mint ahogy pl. a karácsony sem, vagy a szülinapod sem.
Szilveszterkor ünnepelni szokás, attól hogy valakinek nincs kedve vagy éppen nincs kivel attól ez még így van.
Nálunk ez úgy működik ilyenkor, hogy összegyűlnek a barátok általában valakinél, pici iszogatás, forralt bor, pálink ésszerű mértékben belefér aztán elbeszélgetünk, mert általában ritkán van rá alkalom, hogy mindenki együtt legyen. Idén is mentem volna, de megbetegedtem.
A szomszédaim is nagyon jó fejek, de ők azok a bulizós típusok és találkoztam velük az utcán. Mondták, hogy legyek a sofőr. Mondom nem tudok, mert beteg vagyok. Mi volt a válasz? "Stefi fejeld bele az árokba" :D
De csak poénkodtak.. aztán azt mondták, hogy ha nem megyek vezetni akkor legalább igyak velük. De amúgy sem lenne kedvem ilyenre, nem tudom mi a jó az értelmetlen ivásban. Csak iszunk, baromkodunk aztán reggel lesz, elszórtuk a pénzt, másnap szarul kerünk.. :P Nekem erre igazából nincs igényem.
Fiúk-lányok ha össze tudnak jönni ismerkedni, beszélgetni ésszerű hatérokon belül alkoholt fogyasztani, akkor oké, ott szívesen részt veszek. Ahol van valami érték. De ezt a "csapassuk szét magunkat" érzést soha nem tartottam magaménak.
"Szilveszterkor ünnepelni szokás, attól hogy valakinek nincs kedve vagy éppen nincs kivel attól ez még így van."
Itt most valami kultúrált ünnepre gondolsz, vagy a sok teljesen betankolt, vagy narkózott durrogó hülyére? Na annak aztán van értelme! Sok retardált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!