Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan halnak meg úgy, hogy nem ismerték a szerelmi boldogságot?
Én nagyon-nagyon sokat agyalok a szerencse kérdéskörén, és kövezzenek meg, vagy pontozzanak csak le, de azt tartom valószínűnek, hogy igenis nagyon szerencsésnek kell lenni ehhez. Az emberek között is van hatalmi, társadalmi hierarchia, ami ugyan egyáltalán nem befolyásolja a szerelemben elért kudarcok/sikerélmények arányát, de a szerencse is szerintem ilyen egy picit, mármint akinek alapjában véve megadatott, hogy mondjuk egy anyagilag stabil, kiegyensúlyozott háttérbe születik, sokkal valószínűbb, hogy felnőttkorában a szerelemben szerencsésebb lesz, mert nem lesznek benne kisebbrendű érzések a társadalomban betöltött szerepét illetően, ergo magabiztosabb lesz és könnyebben vonzhatja be azt a nőt, aki szintén hasonló hozzá. Eseted érdekes kivétel, ami sajnos mindig van. Bár én csak 25 éves vagyok, még nem volt részem teljesen őszinte, meghitt szerelemben, mert ha adott is a lány, mindig kétszer annyit vett el tőlem. Ez nem önsajnáltatás, csak tapasztalat. Te is az a fajta értelmes ember lehetsz, aki átrág dolgokat és mérlegel, a mai társadalomra ez meg nem jellemző. De minthogy, eseted is ritka kivétel, biztos lesz olyan nő életedben, akivel megismerheted a felhőtlen boldogságot, ám kétlem, hogy ez örökké tartana (mármint ez a felhőtlen érzéses időszak) az emberek életében. Nem hiszek abban, hogy így halnál meg.
F25 :)
Valakinek még futó szexuális kapcsolata sem volt, csak ha fizetnek érte: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__33230..
Nagyon nem vagy egyedül (mielőtt még azt hinnéd). És igen, elég sokan halnak meg így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!