Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan halnak meg úgy, hogy nem ismerték a szerelmi boldogságot?
Helike - na mi az a vélemény? Ird csak le nyugodtan, mármint hadd legyen teljes a keserűség pohara.
Kedves 20-as, kösz a vigasztaló mondatot, elhiszem, hogy neked is nagyon vacak. Sőt azt is tudom, hogy 24 éves koromban nem éreztem magam kevésébé vacakul, mint most...
A 21-esnek - na ja, ki kell próbálni...
Rosszul választottál kérdező. De ez akármelyik nem fizetős lánnyal is ugyanígy van. Ha egy alapvetően elváros önző kapzsi pénzremenőset választassz aki nem prosti mégsem, azzal ugyanúgy meg lehet szívni, ha egy dögunalom gyökér lányt fogsz ki azzal is megszívod, ha egy látszólag tüzeset, de egy darab szarként fekszik az ágyon miközben reszeled, azzal szintén megszívod, és egyik se fizetős prosti. Ez szerencse kérdése,hogy kivel leszel boldog.
Ha jól választassz,akkor egy profi, tényleg jó hozzáálláső prostilány még lehet százszor nagyobb élmény is mint egy elvárós, pofahúzogatós átlaglány.
Az mit jelent,hogy megloptak? Az eleve alapszabály,hogy csak annyi pénzt viszel prostihoz, amennyi a telefonban le lett fixálva, hogy mi mennyi miért, és akkor nem ér meglepetés. Nem +50 ezer forinttal a zsebben szokás fizetős nőhöz járni biztos ami biztos alapon.
Bár elég nagy gyökér lehetett ez a szolgáltató, emg rá is nyomhatták a beszámoló oldalakon már a stigmatizáló "kerülendő" jelzőt az ilyen hozzáállása miatt, ez nem fog megélni ebben a szakmában.
CSak azok a prostik működőképesek hosszútávon, akik azért jól is végzik a dolgukat. Tudni kell jól választani. Nem a legolcsóbb, leghitványabb, legbizonytalanabb gyökerekhez kell ellátogatni, és nem lesz gond.
Ez a véleményük: 'kis puhapőcsű picsogó férfiatlan fatökű impotens, aki még egy nőt se bírt ennyi idősen szerezni"
És igen, a #20-asnak annyira vacak, te, hogy már 4 TELJES ÉVE nem volt nővel (irónia).
A kérdező ennyi idősen szűz volt, én is, és még oly sokan. Csak hogy érezd a probléma súlyát. Olvasd el, amit a #6-os hsz-ben linkeltem.
Kérdező: Nem tudom, ezt olvastad-e már? Kedvenc magyar nyelvű írásom a témában: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!