A Ti apukátok is kimegy pólóban, a 0 fokba, az udvarra?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 12:52
2/17 anonim válasza:
nem, az én apukámnak több esze van!
3/17 anonim válasza:
én is ki megyek úgy hát még ő! :DDD
4/17 anonim válasza:
Én is kiszaladok egy pólóban, ha valakit beengedek vagy lemegyek pincébe fűtés miatt. A család többi tagja is. Ha hajlamosak lennénk a megfázásra biztos nem szaladgálnánk így, de azt sem tudom mikor voltam utoljára megfázva.
De ha nem csak fél percről van szó akkor természetesen felöltözünk, bár bátyám és apukám egy pulcsit+ mellényt vesz ilyenkor is.
5/17 anonim válasza:
Sajnos megteszi hiába rágom a fülét. Ezen a télen már másodszor fázott meg ilyesmi miatt.
6/17 anonim válasza:
Nem csak apukám, bátyám is, pólóban, papucsban zokni nélkül. Bár most legalább zoknit meg cipőt húznak, hogy ennyi hó van nálunk. Egyszer se fázott még meg egyikük se. Én meg itt fagyoskodok 2 pulóverben bent a házban, és már többször is volt torokgyulladásom meg hörghurutom :D
7/17 anonim válasza:
Ja, Az enyém is kiment. Így lett egy élethű hóemberünk. Remélem tavasszal felenged, mert jönnek munkák. Szántani, vetni kell.
8/17 anonim válasza:
Sőt én is kimegyek úgy, kifejezetten frissítő.
9/17 anonim válasza:
Én kimegyek, edzem az immurendszerem.
10/17 anonim válasza:
Én is kimegyek, amikor rakni kell a tűzre, amiatt nem érdemes komolyabban felöltözni. Bár tegnap este azért elgondolkodtam egy kicsit, olyan hideg volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!