Miért ilyen passzív?
Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerősöm, egy helyen dolgozunk. Néha muszáj hivatalos ügyekben emaileket váltani, ilyenkor teljesen közömbös, élőben viszont közvetlenebb, elviccelődünk, mesél magáról stb. Sejti, hogy nekem tetszik, szoktam vele hülyéskedni, ha élőben teszem akkor ő is ironizál, vagy nevet, de emailezésnél távolságtartó. Ha a beszélgetésünknél valami célzást teszek hogy nekem tetszik, akkor hallgat, sosem szól semmit. Honnan tudhatnám meg hogy tetszem-e neki? Vagy ez egyértelműen nem? Viszont mindig néz, és sok dolgot tett már értem (hátam mögött megvédett, titokban dicsért másoknak), és ha azt mondom neki hogy találkozzunk, nem zárkózik el. De sosem történik semmi. Nem vagyok egy bányarém, ettől függetlenül lehet hogy valóban nem tetszem neki. Ti mit gondoltok? Érdemes vele valamit kezdeni, vagy hagyjam?2013. jan. 25. 20:03
11/15 anonim válasza:
Mostmár van. Azt jelenti, hogy valaki kiáll önmagáért.
12/15 anonim válasza:
A vegetáció is vegetálás akart lenni, igaz? Te magyar vagy amúgy?
13/15 anonim válasza:
vegetáció: Tétlenség állapota, mely a növényi lét inaktivitásához hasonló.
Innen: [link]
Mi az hogy az is más akart e lenni?
Minden az ami lenni akart!
Komolyan nincs jobb dolgod??
14/15 A kérdező kommentje:
a 80%-osnak köszönöm a válaszait, sokat segített :) ;)
2013. jan. 29. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!