Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Láttátok a Loki focista által...

Láttátok a Loki focista által elütött férfi testvérét a tvben? Létezik ilyen, hogy valakit ennyire nem ráz meg a testvére halála?

Figyelt kérdés

Ti hogy látjátok, szerintem nem nagyon hatotta meg, hogy meghalt a testvére. Ő egyből megbocsájtott a gázolónak. Egy könnycsepp sem volt a szemében, mégcsak megrendültnek sem látszott.

Nekem megdöbbentő, hogy valakit ennyire nem hat meg a testvére halála, más ember a kutyáját is jobban megsiratja.

Mit gondoltok róla?

2009. szept. 1. 07:50
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon sok bicajos fittyet hány a kreszre és ha rádudálsz pl. hogy forgalommal szemben bicajosik akkor még neki áll feljebb.

Sajnos ütöttem el már én is bicajost. Rámkanyarodott, bár ez így most furán hagzik biztos. Hála az égnek nem lett semmi baja, sőt a rendőröket sem várta meg, mert valószinű ittas volt. Kiderült hogy nem ez volt az első ilyen hasonló este. Amúgy meg így is beteg voltam és sírtam 1-2 napig amíg meg nem lett az illető, mert féltem hogy belső sérülése lett és hogy ezmiatt komoly baja lehetett volna.

Nem lett. Sőt másnap el is ment orvoshoz látleletet vetetni mert fel akart jelenteni!!

A mostani gázolós esetben mi nem tudunk megfelelően itélkezni, mert nem voltunk ott. Az autó bal eleje (nem a jobb) volt összetörve a tvhírben és előzés közben ütötte el.

Ez is a körülményektől fögg. H elég széles az út és a bicajos jobbra tart akkor meg is lehet így előzni a másik autót, de ha keskeny az út és a bicajos sem szabályosan közlekedik akkor necces.

Együtt tudok érezni a gázolóval, bár én nem okoztam sérülést/halált de rettegtem attól hogy esetleg meghal, mert idős bácsi volt.

A testvér helyében én ki lennék bukva. De ugyebár nem vagyunk egyformák.

2009. szept. 1. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!