Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Láttátok a Loki focista által...

Láttátok a Loki focista által elütött férfi testvérét a tvben? Létezik ilyen, hogy valakit ennyire nem ráz meg a testvére halála?

Figyelt kérdés

Ti hogy látjátok, szerintem nem nagyon hatotta meg, hogy meghalt a testvére. Ő egyből megbocsájtott a gázolónak. Egy könnycsepp sem volt a szemében, mégcsak megrendültnek sem látszott.

Nekem megdöbbentő, hogy valakit ennyire nem hat meg a testvére halála, más ember a kutyáját is jobban megsiratja.

Mit gondoltok róla?

2009. szept. 1. 07:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem a sírás és a gyász nem tartozik senkire a családon kívül.

Az, hogy nyilatkozott, ráadásul "felmentette" a tettest, egy gesztus volt. Gondoljunk bele, min megy keresztül most a focista (még akkor is szörnyű, ha ő volt a hibás), és tegyük hozzá, mit veszít a Loki, a magyar foci azzal, ha Bodnárt elveszíti, épp most, amikor ekkora sikert értünk el (BL főtábla).

2009. szept. 1. 10:29
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Közben jött 1-2 válsz,tehát az utolsó előttinek és az előttinek.
2009. szept. 1. 10:29
 13/31 anonim ***** válasza:
60%

megmondták a rendőrök is,hogy gyorsan hajtott és nem az útviszonyoknak megfelelően.

ezek után szarok bele, hogy mit veszít a foci meg, hogy min megy keresztül. ha én tenném ezt egyszerű állampolgárként, akkor is leszarná mindenki és mehetnék a sittre.

2009. szept. 1. 10:34
 14/31 anonim ***** válasza:
52%

Nem olvastam végig a válaszokat. Az a fószer akit elütött Bodnár, alkoholista volt és a halála pillanatában is részeg volt. Szerintem a testvérének inkább megváltás volt a halála mint bánat.

Anyám bátyja is alkoholista, ha meghalna, anyám hálát adna az égnek érte. Nem azért mert nem szereti hanem mert tudja hogy mindenkinek ez lenne a legjobb.

2009. szept. 1. 11:37
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Most hallottam, hogy egyrészt a férfi részeg volt, másrészt a felezővonalnál biciklizett. Biztos, hogy mindketten hibásak voltak, de előfordulhat, hogy ha Bodnár betartja a sebességhatárokat, akkor is elütötte volna. Aki részeg, ne vezessen. És ne csak kocsit, hanem semmit, amivel úton közlekedik.

A nővér meg állította, hogy tőle ment el, akkor még színjózan volt, ő egyből kiszúrja, ha valaki iszik. Akkor viszont útközben betért még valahova.

Íme, az alkohol ölni is tud.

2009. szept. 1. 12:10
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

A könnyen ítélkezőknek:

A megyei rendőr-főkapitányság kedden kapta meg az előzetes igazságügyi orvos szakértői véleményt az elgázolt férfi boncolásáról, és ez kimondja, hogy a férfi a halála időpontjában "igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt".

2009. szept. 1. 12:21
 17/31 anonim ***** válasza:
81%
... olvasom a hozzászólásokat, de nem igazán értek itt sok embert. Elütöttek egy biciklist, meghalt, a gázoló, aki soha nem csinált még ilyesmit, kibukott, és ti erre egy harmadik személyt, a biciklis testvérét szidjátok? ... Ő mit követett el? Nem csinált látványos műsort a kamera előtt? Szerintem ő is úgy van vele, hogy semmi köze a kamerának, a riporternek és az egész országnak a gyászához. Nekem az a véleményem, hogy ott a legmélyebb a víz, ahol a legcsendesebb...
2009. szept. 1. 12:25
 18/31 anonim ***** válasza:
54%

én az embereket nem értem.

legyen alkoholista meg ittas a bringás. vezessen az út közepén a csíkon akár.

akkor neked jogod van elütni őt?

Áthatjassz rajta, akkor mondhatod, hogy háde a bringás szabálytalanul közlekedett? Akin amúgy volt mellény, tehát észre kellett vennie, persze ha nem hajtott volna gyorsan.

Ha egy gyerek lett volna előtte szabályosan, akkor azt is elütötte volna, akkor is ennyire megbocsájtóak lennétek?

Vagy ha mondjuk egy cigó lett volna a sofőr és mondjuk a futbalista bringázott volna, vagy akármelyik híresség akit szerettek. (elég gyakori, hogy hírességek is részegek sokszor)

a figura szabálytalanul közlekedett, ennek az eredémyne egy halott.

viselnie kéne a következményeit. de ti annyira odavagytok azért, hogy foci így meg úgy és szegény focista, hogy már felolfoztátok magatokban, a bringás úgyis alkoholista volt címszóval.

Ezek után ne sírjon senki se, ha a pénzesebb embereknek több joga van mint nektek, mert ti is hozzájárultok.

2009. szept. 1. 12:37
 19/31 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolóval nagyon egyet értek.

Amúgy meg ki ez a Bodnár??

Egy focista, rúgott egy pár gólt. Na és? Ettől ő valaki?

"A magyar foci feljutott a BL-be." És? Feljuttot és egyből ki is fog esni, mert a Liverpool és a Lyon mellett szószerint labdába se fognak tudni rúgni.

Attól, hogy feljutottak mivel lesz nekünk jobb? A BL résztvevői azt sem tudják, hol van Magyarország, Debrecent meg Romániában helyezik el...

Kapott a loki 2 milliárdot, amit focira költenek, és ott vannak a gyerekklinikák korszerű életmentő készülékek nélkül. Ez már persze egy teljesen más téma, de azért ne verjük már annyira a mellünket, hogy feljutottunk a BL-be, az egészségügyünk meg a közoktatásunk, életszínvonalunk meg a béka segge alatt van, ezeket kéne világszínvonalra emelni, nem a focit.

2009. szept. 1. 12:47
 20/31 anonim ***** válasza:
85%

Talán azért írtunk legtöbben a bringás testvéréről, mert a kérdező azt kérdezte, hogy róla mit gondolunk, nem az esetről.

Természetesen nincs joga senkinek sem elütni senkit, legyen akár részeg, akár gyerek, akár roma, akárki. De ne csak a halott legyen az áldozat, mert aki elgázolta, valószínűleg most jobban szenved. De neki sem kellett volna gyorsan hajtania. Csak ne legyen a biciklis a szegény szerencsétlen! Ha egy ember részegen kocsiba ül és összeütközik valakivel, akkor ki a hibás? Ő mindenképpen.

Ha ez a biciklis lett volna annyira eszénél, hogy ittasan nem ül egy járműre, nem megy az út közepén, akkor valószínűleg egy gyorsan hajtó gépkocsivezető nem üti el. Az meg olyan mindegy, hogy a kocsit ki vezette.

2009. szept. 1. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!