Házasság, gyerekszülés után miért álszentkeskedik a legtöbb nő?
A környezetemben és itt a gyakorin is észrevettem, hogy a Férfi/Férj tegyen meg mindent-segítsen be a házimunkában a munkája után, tartsa el a családot, legyen kedves, romantikus, ne nézzen másra, foglalkozzon a gyerekkel, mert ha nem, akkor....ő a bunkó, aki nem szeret, biztos félrelép meg a társai. A Nő/Feleség, meg rettentő fáradt az otthoni munkákban, gyereknevelésben és nincs ideje a Kedvesére. És ha felmerül a szex kérdés, akkor az ilyen nők legtöbbször támadnak, hogy: Ne hogy már a férfinek ilyen igényei legyenek, amikor ők aztán mennyire fáradtak, meg foglalkoznak a gyerekkel..stb.
Pl. Én is takarítok, nem koszos a lakás, van gyermekünk akivel itthon vagyok, dolgozok mellette, és mégis van időm a férjemre, de ha ő velem szeretne lenni, -kár szexuálisan is-nem utasítom el. Mert úgy gondolom, hogy mindkét félnek ki kell elégíteni a másik igényeit. Ő megteremt nekünk mindent, nekem meg ha van valami extra kívánsága este, akkor nem esik le a karikagyűrű az ujjamról, akkor sem ha fáradt vagyok. (nincsenek a közelben mamák és nem jár bölcsibe a gyerekem) Csak én gondolom így, van még "sorstársam"? Várom a véleményeteket. Köszi!
A szülés és a szoptatás megváltoztatja a libidót. Szüléskor olyan hormonális folyamatok zajlanak le, amelyeket röviden úgy írhatnánk le, hogy a szervezet ebben az időszakban a tejelválasztásra gyúr, és az ehhez szükséges többletenergiát a szexuális étvágytól veszi el. (Sajnos nem tudom jobban megfogalmazni.)
Amíg egy nő szoptat, a szexuális étvágya erősen lecsökken (akár a nullára). Amikor aztán elválasztja a gyereket és elapad a teje, a szervezete visszaáll normálba, és a libidója is ismét a régi lesz.
A szoptatás befejeztével a nők tehát ismét kívánni kezdik a szexet. Ha mégsem, akkor ott valami nem oké. Tudod, szoptatás alatt a többség nem is menstruál. Ez pont ilyen. Utána ismét megjön a havivérzés, és vele a szexuális vágy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!