Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Házasság, gyerekszülés után...

Házasság, gyerekszülés után miért álszentkeskedik a legtöbb nő?

Figyelt kérdés

A környezetemben és itt a gyakorin is észrevettem, hogy a Férfi/Férj tegyen meg mindent-segítsen be a házimunkában a munkája után, tartsa el a családot, legyen kedves, romantikus, ne nézzen másra, foglalkozzon a gyerekkel, mert ha nem, akkor....ő a bunkó, aki nem szeret, biztos félrelép meg a társai. A Nő/Feleség, meg rettentő fáradt az otthoni munkákban, gyereknevelésben és nincs ideje a Kedvesére. És ha felmerül a szex kérdés, akkor az ilyen nők legtöbbször támadnak, hogy: Ne hogy már a férfinek ilyen igényei legyenek, amikor ők aztán mennyire fáradtak, meg foglalkoznak a gyerekkel..stb.

Pl. Én is takarítok, nem koszos a lakás, van gyermekünk akivel itthon vagyok, dolgozok mellette, és mégis van időm a férjemre, de ha ő velem szeretne lenni, -kár szexuálisan is-nem utasítom el. Mert úgy gondolom, hogy mindkét félnek ki kell elégíteni a másik igényeit. Ő megteremt nekünk mindent, nekem meg ha van valami extra kívánsága este, akkor nem esik le a karikagyűrű az ujjamról, akkor sem ha fáradt vagyok. (nincsenek a közelben mamák és nem jár bölcsibe a gyerekem) Csak én gondolom így, van még "sorstársam"? Várom a véleményeteket. Köszi!

2013. jan. 24. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez a lelki sérült lesz a gyerek ha nem alszol vele,ha nem tudod szoptatni 5 éves koráig,ha a nagymamánál van egy délutánt stb ez a mostani kor szüleménye. Előbb lezs a gyerek "lelki sérült" egy rossz házasságban,ahol az elhidegült felek egymás mellett élnek,esetleg folyamatosan veszekednek .. Ilyenre rengeteg példa van,olyat viszont még sosem láttam (persze ettől függetlenül létezhet) ,hogy egy gyerekkel nromálisan fogllakoznak,nem majomszeretettel,és nem lóg az anyján 0-24 ben 6 éves koráig és emiatt lesz lelki sérült.
2013. jan. 24. 18:11
 12/12 anonim ***** válasza:

A szülés és a szoptatás megváltoztatja a libidót. Szüléskor olyan hormonális folyamatok zajlanak le, amelyeket röviden úgy írhatnánk le, hogy a szervezet ebben az időszakban a tejelválasztásra gyúr, és az ehhez szükséges többletenergiát a szexuális étvágytól veszi el. (Sajnos nem tudom jobban megfogalmazni.)

Amíg egy nő szoptat, a szexuális étvágya erősen lecsökken (akár a nullára). Amikor aztán elválasztja a gyereket és elapad a teje, a szervezete visszaáll normálba, és a libidója is ismét a régi lesz.

A szoptatás befejeztével a nők tehát ismét kívánni kezdik a szexet. Ha mégsem, akkor ott valami nem oké. Tudod, szoptatás alatt a többség nem is menstruál. Ez pont ilyen. Utána ismét megjön a havivérzés, és vele a szexuális vágy is.

2013. jan. 25. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!