Van olyan, hogy a nő megőrül gyerekszülés után?
Én már olyat is hallottam, aki annyira bekettyózott, hogy ki sem jött a lakásból, majd elvált a férjétől, és azt próbálta rábizonyítani, hogy veri őt és a gyereket (mindenki más tudja, hogy ez nem igaz).
A gyerekvállalás fenekestül forgatja fel az emberek életét, és a nőknél erre rájön a hormonváltozás is – kinél mennyire intenzíven. Nekem a menstruációim lettek utána borzalmasak, előtte semmi bajom nem volt, most egy fúria vagyok olyankor (ha épp nem iszonyú rosszul vagyok, ami szintén sosem volt azelőtt).
Nem tudom, az ismerősöd mennyire volt felkészülve a gyereknevelésre (ahogy abban sem vagyok biztos, hogy fel lehet rá készülni egyáltalán), de lehet, hogy simán bezártságérzete van, úgy érzi, ő maga „elveszett”, csapdába került – ezeket meg tudom érteni, nekem is voltak ilyen hullámaim.
Csinál mást is a gyerek mellett? Tanul/dolgozik/bulizik néha? Van, akinek erre igénye van (nekem volt), különben megbolondul…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!