154 cm vagyok, két gyerekszülés után 56,7 kg,
szerintetek sok?
Figyelt kérdés
Vajon mennyit kellene fogynom?
2012. dec. 5. 15:18
1/8 anonim válasza:
hogy jön az ide hogy van-e gyereked? amúgy ezt így nem lehet megmondani, kép kellene
2012. dec. 5. 15:22
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egy nő esetében igenis számít, hogy szült-e már vagy sem a súlyát tekintve.
2012. dec. 5. 15:23
3/8 anonim válasza:
ne foglalkozz vele. szerintem is számít!
2012. dec. 5. 15:27
4/8 anonim válasza:
Tömegét tekintve...ha súly, akkor Newtonban kell mérni, nem kg-ban, de ez csak többletinformáció.
Mi köze a gyereknek a tömeghez?
Ha szült a nő, akkor elfogadható, hogy attól lett bálna? Nem értem a kérdést...amúgy meg te is tudod, hogy az 57 kg bőven jó a 154-hez és csak amperkodni akarsz.
2012. dec. 5. 15:32
5/8 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok. Egy 5 kiló simán lemehetne...
De ez az én véleményem.
Plusz így kép nélkül, csak a számokra hagyatkozva írom ezt. Ha látnálak lehet mást mondanék.
2012. dec. 5. 15:44
6/8 anonim válasza:
szerintem meg nem számít. most ha mondjuk van egy ikerpár, teljesen, tökéletesen ugyanúgy néznek ki. tokától bokáig ugyanaz a kinézet, súlyuk megegyezik. ne mondd már nekem, hogy, amelyik még nem szült arra rámondod hogy husi, amelyikről meg tudod hogy szült, arra meg azt mondod hogy bomba alakja van.
ahogy kinézünk úgy nézünk ki és pont. a többi csak "..ahhoz képest...", és én mondjuk jól akarok kinézni, akkor nem csak "ahhoz képest" akarok jól kinézni
2012. dec. 6. 15:01
7/8 anonim válasza:
Fontos az összbenyomás, tényleg kellene a kép, de számok alapján azthiszem erre mondják, hogy teltkarcsú. A kérdezőnek magának és a párjának kellene megfelelni. Láthatóan nem tudja eldönteni mivan, fogyózzon-e (akrommondani mozogjon-e többet!) vagy ne. Szerintem azokra a válaszokra apellál, amik megnyugtatólag hatnak, hogy nem kell tennie semmit, jó ez így, de továbbra is ott motoszkál benne a nagy kérdés, hogy mi is a jó.. Káros az internet. Önbizalomnövelést csikar ki belőle az ember, hogy mégtovább ülhessen előtte.
2012. dec. 7. 12:57
8/8 A kérdező kommentje:
húúúúú, ez csak egy egyszerű kérdés volt és rögtön önbizalomhiányos vagyok. :-))) Hahaha
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!