Vállalnál béranyaságot, ha az múlik rajta, h ne kerülj az utcára? Még nem szültem, de ezen gondolkodom.
30 felett vagyok. nincs barátom sem aki normális évek óta és lakásra sem tudok gyűjteni, hitelt meg végképp nem tudnék törleszteni.
ezzel minden megoldódna.
Nem hiszem, saját gyereket se akarok, nem szeretnék kilenc hónapig terhes lenni, meg szülni... :s
De utcára sem szeretnék persze kerülni...
Nagyon nehéz, most azt mondom, hogy nem, de ki tudja, egy elkeseredett helyzetben is így gondolnám-e, ha éhes lennék, fáznék. Remélem, sosem kerülök ilyen helyzetbe, és remélem, hogy a te kérdésed is csak elméleti!! :(
az eddigi 5 éves is eltelt úgy, hogy még mindig nincs még önerőre sem pénz. ezért ijedtem meg, de nagyon, mert most a köv. 5 év után nincs több esélyem
amúgy meg nem érdekel a korom, amikor most várja tőlem a motivációs levelem, úgy hogy tisztában van a korommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!