Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neked ez nem lett volna megalázó?

Neked ez nem lett volna megalázó?

Figyelt kérdés

A férjem egy távoli barátjánál voltunk vendégségben és meg akartak nekünk valamit mutatni, de a gép nem volt bedugva. A férj (akinél voltunk) be akarta dugni, a konnektor és a fotel között kicsi volt a hely és nem fért be a keze, mire a felesége ráordított, hogy "Menj már onnan te szerencsétlen!". Nagyon megalázónak éreztem a helyzetet a férjre nézve. Soha nem mondanék ilyet a páromnak. Mi csak összenéztünk, de nem mondtunk semmit. A furcsa az volt, hogy nem is veszekedtek...

Ha nem ők nyaggattak volna, hogy látogassuk meg őket, akkor azt hinném miattunk ment a balhé, de nem...

2013. jan. 23. 13:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha előzménye volt akkor sem mondok ilyet a páromnak, ha már ennyire utálom, akkor elválok. Nekem ehhez már gyűlölnöm kellene. Ehhez egy szimpla veszekedés nem elég.
2013. jan. 23. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Vannak sajnos ilyen emberek, akiknek természetes ilyen szavakat használni házastársra, gyerekre. Nem tudom hogy a megalázó e a megfelelő szó, én inkább sajnálom, hogy valakinek ez természetes. És a gyerekeiknek is az lesz. A legrosszabb pedig hogy ez csak egy kis "semmiség" ha azt nézed, hogy valahol családon belüli erőszak van. Ez van, ilyen szép világban élünk. Aztán mindent rá lehet fogni a stresszre.... Csak akkor miért élünk egyáltalán?
2013. jan. 23. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben megalázó. Mi használjuk ezt a szót a párommal, pl. mikor kijön a konyhába, és valamit bénázik, én pedig rászólok, hogy ne szerencsétlenkedjen már, inkább megcsinálom, de közben mindketten röhögünk, nem feszült a hangulat közben. Vagy ha én kezdek bele valamibe, amihez nem értek, akkor rámszól negyed óra röhögés után, hogy ne szerencsétlenkedjek már, mert rossz nézni. De abban a helyzetben, amit te leírtál elég ciki. Egyértelmű, hogy náluk a nő hordja a nadrágot.
2013. jan. 23. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!