Miért szólnak be a hosszú hajú fiuknak?
Többször láttam hogy hosszúhajú rockereknek,beszólnak az utcán, jellemzöen 2-3-an.
Ennyi nyomi nagyképü van?a rózsaszínben feszitö "fiuknak" is igy beszolnak?
""Vagy inkább mázsás, kopasz, IQ 70 arcok" - Azért ez ugyanúgy beszólogatós általánosítás!"
Lehet, hogy általánosítás, de több ilyet láttam beszólni bárkinek, hogy "Mi va' Köcccsög?!" mint átlag embert, tehát ez enyhén életszerű. Ha elolvasod a szövegkörnyezetet, akkor megérted, hogy nem azt mondom, hogy a mázsás kopaszok IQ 70-esek, hanem azt, hogy a mázsás kopasz, 70-es IQ-jú emberek bizony beszólogatnak. Bocs, ha nem voltam kristálytiszta.
15:10-esnek
tévedés hogy nem volt praktikus a hosszú haj a harcban
a hosszú (de legalábbis vállig érő) haj jelentősen védte a nyakat, nyakszirtet a hátulról jövő kardcsapások ellen
voltak olyan harcosok akik még különböző növényi rostokat és/vagy állati inakat is fontak a hajukban hogy növeljék ezt a védelmet
Vow utolsó! Hordd minél többet kibontva, és le ne vágasd! ;) Igyekezlek utolérni :D, nekem még csak csípőig ér, igaz, nekem max. pozitívan "szólnak be" érte, mert nő vagyok - de pasikon is imádom a hosszú hajat! :D
Közben belegondoltam, tényleg nem értem, miért tartják egyesek b.uzisnak a hosszú hajat. A melegek, akiket ismerek, egytől egyik rövid hajúak, jellemző módon inkább divatos, beállított frizurájuk van. Nemrég ismerőseimmel elmentem egy meleg bárba - egyetlen egy hosszú hajú srác volt lenn, de ő se a törzsközönség részeként, csak barátait kísérte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!