Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szólnak be a hosszú...

Miért szólnak be a hosszú hajú fiuknak?

Figyelt kérdés

Többször láttam hogy hosszúhajú rockereknek,beszólnak az utcán, jellemzöen 2-3-an.

Ennyi nyomi nagyképü van?a rózsaszínben feszitö "fiuknak" is igy beszolnak?

2009. aug. 31. 16:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

""Vagy inkább mázsás, kopasz, IQ 70 arcok" - Azért ez ugyanúgy beszólogatós általánosítás!"

Lehet, hogy általánosítás, de több ilyet láttam beszólni bárkinek, hogy "Mi va' Köcccsög?!" mint átlag embert, tehát ez enyhén életszerű. Ha elolvasod a szövegkörnyezetet, akkor megérted, hogy nem azt mondom, hogy a mázsás kopaszok IQ 70-esek, hanem azt, hogy a mázsás kopasz, 70-es IQ-jú emberek bizony beszólogatnak. Bocs, ha nem voltam kristálytiszta.

2009. szept. 2. 00:03
 22/25 anonim ***** válasza:
96%

15:10-esnek

tévedés hogy nem volt praktikus a hosszú haj a harcban

a hosszú (de legalábbis vállig érő) haj jelentősen védte a nyakat, nyakszirtet a hátulról jövő kardcsapások ellen

voltak olyan harcosok akik még különböző növényi rostokat és/vagy állati inakat is fontak a hajukban hogy növeljék ezt a védelmet

2009. szept. 3. 10:26
 23/25 anonim válasza:
100%
Én már megszoktam, hogy megjegyzéseket tesznek a hajamra, de nem foglalkozom vele. Ez főleg akkor fordul elő amikor poénból frissen megmosva kibontva hagyom, nem mindennap látnak olyan fiút akinek combközépig ér a haja.Mindezek ellenére nem vágatom le.
2009. okt. 26. 17:05
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Vow utolsó! Hordd minél többet kibontva, és le ne vágasd! ;) Igyekezlek utolérni :D, nekem még csak csípőig ér, igaz, nekem max. pozitívan "szólnak be" érte, mert nő vagyok - de pasikon is imádom a hosszú hajat! :D

Közben belegondoltam, tényleg nem értem, miért tartják egyesek b.uzisnak a hosszú hajat. A melegek, akiket ismerek, egytől egyik rövid hajúak, jellemző módon inkább divatos, beállított frizurájuk van. Nemrég ismerőseimmel elmentem egy meleg bárba - egyetlen egy hosszú hajú srác volt lenn, de ő se a törzsközönség részeként, csak barátait kísérte el.

2009. okt. 26. 18:02
 25/25 anonim válasza:
91%
Nekem bejönnek :$.. De a rószaszín ruhások nagyon nem !! xD
2010. ápr. 17. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!