Miért szólnak be a hosszú hajú fiuknak?
Többször láttam hogy hosszúhajú rockereknek,beszólnak az utcán, jellemzöen 2-3-an.
Ennyi nyomi nagyképü van?a rózsaszínben feszitö "fiuknak" is igy beszolnak?
"Ennyi nyomi nagyképü van?"
Pontosan, példa az első válaszoló. Nem kell az ilyen IQ-light emberekkel foglalkozni. A saját szennyéből próbál kiemelkedni, amikor beszólogat.
nem így van? első vagyok és csak ugy mondanám hogy nem csak a fiúk szolják le, az igényesebb lányok mind utálják a hosszúhajúakat.
különben meg te leszólód azt, aki rószaszín pólóban van, meg idézőjelbe teszed hogy fiúk. akkor te ugyanilyen vagy nem? te úgyanúgy leszolsz másokat, akkor milyen jogon kéred te számon, hogy a hosszu haj miatt megszolnak.
Gondolom nem érted amit írok, de mindegy. ja amúgymeg a rózsszínről annyit, hogy bankároknak, komoly üzletembereknek is szokott lenni rózsaszin ingje. de láttál te már hosszúhajú miniszterelnököt, nagyon fontos embert?
Mert ennyi eszük van meg magából indulnak ki!
A "feszítős fiukra" egyet értek!
Miért?:
Mert ezek attól kemények ha dolche övük van meg kenvelo póló de ha verekedni-e kéne meg segíteni az apjának dolgozni akkor megszakadna!
Az ilyeneknek csak megszületni volt a nehéz!
(tisztelet a kivételnek)
Metroszexualitás, nem egyenlő a homoszexualitással. Ahogy a hosszú haj sem.
17:45-ös, ez neked szól. És csak te, meg egy pár középkorban ragadt hülye nem fogadja ezt/őket el.
A vikingeknél és a középkorban is hosszú haja volt a férfiaknak, mégis férfiasak voltak. Vagy mondja csak valaki, hogy például egy indián pasas nem férfias jelenség...
De a rózsaszín felső vagy nadrág valahogy nekem is szúrja a szemem, még nőkön is, szerintem csak kislányoknak áll jól, vagy buli-ruhán, de hétköznap nem igazán jó viselet. bár ez az én véleményem...
És én igenis igényes nőnek tartom magam, nem hordok koszos, szakadt ruhákat, rendesen tisztálkodom, adok magamra, hogy ki is nézzek valahogy és intelligencia kérdésében is a lehető legtöbbet hozzam ki magamból. Nőisesen öltözöm (csipkekesztyű, fűző, szaténszoknya, stb) csak egy bizonyos stílus keretein belül.
Szóval egy igényes nőnek is tetszhet a hosszú haj férfin, szerintem sokuknak kifejezetten jól áll, jobban mint a rövid.
22/L
Nekem tetszenek a hosszú hajú fiúk. :P
És le lehet szavazni, nem érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!