Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szólnak be a hosszú...

Miért szólnak be a hosszú hajú fiuknak?

Figyelt kérdés

Többször láttam hogy hosszúhajú rockereknek,beszólnak az utcán, jellemzöen 2-3-an.

Ennyi nyomi nagyképü van?a rózsaszínben feszitö "fiuknak" is igy beszolnak?

2009. aug. 31. 16:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
nem szoktak nekem beszólni mert hosszú a hajam. sőt befonva szoktam hordani. ha bu zizzák a hosszúhajú fiúkat, akkor a rövid hajú lányokat lez bizni kellene azoknak. mindenki hordjon olyan hajat mint amilyet lehetőségeihez képest tud (akar). de a rózsaszines fiuk szerintem (már bocs) bu zisnak látszanak. ez cikibb ha valójában nem az. (29f)
2009. aug. 31. 18:47
 12/25 anonim ***** válasza:
97%
17:01 pl: Mátyás király hosszú hajú volt. szerintem fontos tisztet töltött be. vagy az túl régen volt? de nézz körül királyaink, hadvezéreink, komolyzenei képviselőink stb.. közt!
2009. aug. 31. 18:57
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
Ójessz. És persze vallásos érzületűek ne feledkezzenek meg Jézusról se.
2009. aug. 31. 20:07
 14/25 anonim ***** válasza:
96%

Én metálos voltam, és a barátaimnak mind hosszú haja volt. Én nem tapasztaltam, hogy bárki beszólogatott volna nekik, mondjuk szerintem eléggé tekintélyt parancsoló kinézetük volt, átlagban 180-185 cm, jó testalkatú srácok, lehet, hogy ezért nem szóltak be nekik?

Nameg ez hol történt? Én egy 70.000-es városban vidéken laktam, ott semmi gáz nem volt.

Meg mégis milyen arcok szólogatnak be? Kíváncsi lennék rá...Lehet, hogy kis éretlen nyomik? Vagy inkább mázsás, kopasz, IQ 70 arcok? Az átlag ember biztos nem szólogat be csak ezért...

2009. aug. 31. 22:08
 15/25 A kérdező kommentje:
Kedves elso valaszolo! Nekem max velemenyem van a rozsaszin polosokrol es nem az utcan szolok neki oda, hogy "mivan rozsaszin polos kocsog" 3 haverom tarsasagaban, ha o ugy erzi jol magat hat akkor hordja, de mint Te is lathatod cikibb, mint a hosszu haj.Kepzeljetek csak el Matyast vagy Jezust rozsaszinben :) viccet felre teve, ennyire unatkoznak? Amugy jellemzoen Budapesten tortent, metron, belvarosban, es a "nagyrabecsult" Bank nevu szorakozohelynel a legtobbszor, mikor haver epp utazott volna a szuleihez a nyugatibol
2009. szept. 1. 08:20
 16/25 anonim ***** válasza:
96%
azért szólnak be, mert irigyek rájuk...ugynais a lányok többségének a hosszúhajú rockerpasik tetszenek... a párom is ezért utálja őket és szól be nekik mindig...és mikor megkérdezem, hogy most mit ártottak neki, mindig azzal jön, hogy nem érti, miért van beléjük esve minden csaj...főleg az zavarja, hogy nekem is ez jött be, mielőtt megismertem volna, és ha elmegy mellettünk egy hosszúhajú rocker, mindig azt hiszi, hogy nekem az jobban bejön, mint ő...hiába magyarázom neki, hogy ez már nincs így, de mivel más lányoktól is ezt hallja....
2009. szept. 1. 11:31
 17/25 anonim ***** válasza:

"Vagy inkább mázsás, kopasz, IQ 70 arcok" - Azért ez ugyanúgy beszólogatós általánosítás!

Amúgymeg régen nekemis hosszú hajam volt, eleinte beszóltak, aztán utána abbamaradt valahogy. Most már rövid, szóval mostmár okuk sem lenne miért beszólni.

De szerintem nem a hajad miatt szólnak be. Akinek ne vagy szimpatikus, az tök mindegy miért, de úgyis beszól, az arcodtól kezdve a zoknidig mindenbe beleköt. Úgyhogy szerintem minek foglalkozol ilyennel hogy ki szól be? Üsd szét vagy ne törődj vele, mást úgysem tehetsz.

Amúgy ha mégis van olyan aki a hosszú haj miatt szól be, az azért lehet, mert r.hadt sok van most belőlük. 4-5 éve alig lehetett hosszú hajú fiút látni (legalábbis errefelé!), ugye akkor a "girnyózselésfej" volt a divat, mostmeg minden 2. embernek hosszú haja van , mert most meg ez a divat. És tényleg nem mindenkinek áll ám jól! Sőt....akik hosszú hajat hordanak, na azokból úgy 60-70%-nak egyáltalán nem áll jól, csak ugye divat-divat-divat....szerintem sokakban ez kelt ellenérzést...néha bennem is

2009. szept. 1. 11:55
 18/25 anonim ***** válasza:
95%

Az én hosszúhajú barátaim - metalosok, goth-ok - nem szoktak ilyesmire panaszkodni, hogy beszólnának nekik emiatt. Van diszkós barátnőm (én goth vagyok), és mindig sír nekem, hogy hosszúhajú pasit akar, mutassak be neki valakit :):):)

Sok lánynak tetszik, mert a fiúkat markánsabb, vagányabb külsejűvé teszi egy szép, ápolt sörény. Belegondolok, sok kifejezetten "jó pasinak" tartott haverom mellett szerintem elmennének a lányok az utcán, ha rövid hajuk lenne. :)

Manapság egyre több munkahelyen elfogadott a hosszú haj férfiaknak is, mert belátja mindenki, hogy lényeg az ápoltság. Munkában úgyis összekötve hordja. Egy sztorit hallottam, hogy nem akarták felvenni a srácot a friss töri-földrajz diplomájával, csak ha levágatja a haját - de ő nem tette meg, hanem elment egy alapítványi művészeti iskolába tanítani, ahol - nagyon bölcsen - a munka színvonalát nézték, és nem a külsőt. (amivel ápoltság, igényesség terén amúgy sem volt gond) :)

Nálunk is volt hosszú hajú filozófia tanár a gimnáziumban. Az egyetemen (BTK) is van több hosszú hajú férfi oktató. értelmes helyeken nem akadnak fent ilyesmin.

Hosszú hajhoz legutoljára társítanám azt, hogy b.uzi. Én férfiasnak tartom. Egy barbár harcost el tudsz képzelni rövid hajjal? :D:D:D Illetve romantikusan is lehet felfogni: a lánglelkű költőket, vagy a vámpírokat is többnyire hosszú hajjal jelenítjük meg :)

2009. szept. 1. 14:21
 19/25 anonim ***** válasza:
16%

"Egy barbár harcost el tudsz képzelni rövid hajjal?"

El, ugyanis mindenféle harcosnak minden korban rövid volt a haja, ha nem egyenesen kopasz. harcban sosem volt praktikus a hosszú haj. Csak a nemeseknek, de az nem is volt akkora nagy harcos. Nem ide tartozott ez most amit írtam, csak a miheztartás végett muszály volt.

2009. szept. 1. 15:10
 20/25 A kérdező kommentje:
14:21 nagyon szep erveles:) ezt kajak lementem valahova :D
2009. szept. 1. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!