Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az miért akkora probléma,...

Az miért akkora probléma, hogy provokatív vagyok, cinikus érdes és mogorva?

Figyelt kérdés
Például azt miért nem értékeli senki, hogy ehhez elég kifejlett beszédkészségre van szükség? Vagy azt, hogy így viszont mindentől meg tudom magamat védeni?

2013. jan. 22. 23:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
te hülye vagy. Ez minimálisan sem hasonlított arra, amilyen én vagyok. A megfogalmazásaimra szokták azt mondani, hogy cinikus. Például nemrég dolgom volt egy ürgével, aki szerintem rettenetesen tapintatlanul viselkedett, és mindezt valamiféle "ő mindenre tudja az egyetlen tökéletes választ" narratívába csomagolta. Éppen ezt tárgyaltam ki később valakivel , akivel együtt szenvedtem el a helyzetet, és valami olyasmit mondott, hogy ez az illető "segítőkész volt", amire én azt mondtam, hogy "én inkább úgy mondanám, hogy megoldás-kampányt tartott". Erre elkezdett nekem teátrális kiborulást rendezni arról, hogy én milyen cinikus vagyok. Meg például középiskolában az ofő állandóan üvöltözött, és egyszer mondtam az osztálytársaimnak, hogy remélem nincs a közelben, mert nem szeretném, ha idejönne üvöltözni, erre azok is azt mondták, hogy milyen cinikus vagyok. Ezek szerint számukra az kellemes, ha valaki állandóan üvöltözik a környezetükben? Ezt persze meg is kérdezem tőlük is, erre meg a cinikus mellé még provokatív is voltam. Naponta ilyen esetek tömege adódik velem. Szerintem meg nem kell magamat azét szégyellnem, mert nem akarok valakivel érintkezni, aki mindenért üvöltözik, vagy terhelőnek találok valakit, aki órákon át azzal rabolja az életemet, hogy a nagy megfejtéseit prezentálja. A környezetem szerint nekem ezekkel a dolgokkal együtt kellene működnöm, és pedig nem szeretnék. Ezért vagyok én "cinikus", "mogorva", meg "érdes" És amúgy tényleg az vagyok, de nem értem, hogy ez miért baj. Pontosabban, hogy nekik miért olyan fontos, hogy betörjenek engem bólogatónak.
2013. jan. 26. 03:51
 22/24 anonim ***** válasza:

Leolthatsz itt idegen szavakkal meg tököm tudja mikkel, de akkor is csak egy gyökér maradsz! :DDDD

Csak így egyszerűen.

2013. jan. 26. 19:56
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálom elmagyarázni a legegyszerűbb szavakkal, hátha úgy leesik.

Nem az embereknek probléma a viselkedésed, ők legfeljebb csak megütköznek rajta, hanem neked. Te vagy magányos, te vagy képtelen beszélgetni, te vagy, akit lesz@rnak a többiek, te vagy, akire csak akkor gondolnak, ha megbántasz valakit, vagy ha kidumálnak. Mi a tökömet nem értesz ezen? Ki a franc kérne a tudálékos, sértődött, beképzelt szövegedből? Miért nem esik le, hogy ha a környezetedben csak neked vannak ilyen problémáid, akkor veled van a baj? Te is tudod, hogy valami nem ok, akkor miért véded annyira az elképzeléseidet? Miért tetted fel ezt a kérdést, ha nem akarsz rá választ kapni?

2013. jan. 27. 09:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért problémák a kérdésedben szereplő tulajdonságok, mert egy olyan embert mutatnak, aki magát mindenkinél okosabbnak tartja, és akiben semmi/senki iránt nincs alázat. Az ilyet ellenszenves embernek, még rövidebben s**gfejnek szokták hívni. Az meg nem erény, ha fejlett a beszédkészséged, se az intelligencia önmagában. A legsz**abb emberek között nem egy intelligens van. (Bár az igaz, hogy ők az önismeret komoly hiányával küszködnek, szóval az intelligenciájuk mégsem akkora, mint amekkorának látszik.)
2015. jan. 13. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!