Milyen személyiségnek képzelitek el a világ legokosabb/legintelligensebb emberét?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 18:52
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, igazatok van. Bevallom, úgy merült fel bennem a kérdés, hogy éppen saját magamon gondolkoztam, mert az ismeretségi körömben azt mondták "eszes, nagyon intelligens lánynak tartanak". Én pedig megkérdeztem magamban, hogy vajon mennyire lehetek értelmes, ha közben szórakozott vagyok, szeretek bohóckodni, túlérzékeny vagyok stb. Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy a nagyon intelligens emberek mindig komolyak! Hanem felmerül a kérdés, hogy mennyire lehet impulzív, extrovertált beálítottságú az ilyen ember.?
2013. jan. 23. 13:17
12/13 anonim válasza:
Stewie Hawking vagy hogy írják
13/13 A kérdező kommentje:
Sztyúi Hovking! .... !!! ÁÁáááá... xD
Stephen Hawking, amugy :D Igen, ő nagyon nagyon okos ember. :)
2013. jan. 23. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!