Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meleg srác esete - melyiket...

Meleg srác esete - melyiket tartjátok szimpatikusabbnak?

Figyelt kérdés

Nagyjából sejti mindenki, de tabu és kész, nem beszélünk róla. Viszont van egy extra nyitott társunk és ő rákérdezett, kertelés nélkül. Nektek melyik esetben szimpatikusabb a srác?

1, Tök nyíltan megmondja, hogy "igen", aztán majd csak lesz valami.

2, Elkezd tagadni, nyomja a csajos álstorykat és továbbra is marad tabu, bár amolyan kimondatlan de köztudott dolog.

Melyikkel értetek egyet, melyik eset esne nektek jobban ha a saját edzőtársatokról van szó, ti hogyan viszonyulnátok hozzá, és szerintetek mikor tenne jót a srác? Ha őszinte vagy jobb ezt megtartani tabunak, tudván, hogy az élsport azért igen konzervatív terület, és könnyen előfordulhat, hogy kicsinálják?

(mindkettőre van példa nálunk, de kíváncsi vagyok minél több ember véleményére)

2013. jan. 22. 18:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
ez: 1, Tök nyíltan megmondja, hogy "igen", aztán majd csak lesz valami
2013. jan. 23. 10:06
 32/38 A kérdező kommentje:

igen, sztem is

egyébként meg azt vettem észre h a hetero közösség is úgy áll ehhez h ha nyíltan tapasztalja, akkor szinte lebénul de valahogy elmegy a kedve a szurkálódástól. de ha megy a nagy titkolózás pedig úgy nagyrészt sejtik, na akkor van a piszkálódás. én ezt vettem észre.

2013. jan. 23. 10:41
 33/38 anonim ***** válasza:
69%

"a 4-ben leírtak azért felvetnek egy újabb nagyon érdekes jelenséget: a melegség jelenléte iszonyúan sportágfüggő, de valaki megmondhatná ennek okát :) de most nem viccelek, tényleg vannak olyanok, ahol az előfordulás aránya igen magas, míg máshol majdnem kizárt (azért fehér holló ott is van persze, lepődtem én már meg ilyenen is)"

hát elvileg ugye lehetnek melegek mindenhol, mert mindenféle melegek vannak, de hát mondjuk én rühelltem a focit világ életemben, sosem tudtak rávenni a társaim, hogy álljak be közéjük... mentem mást sportolni órán, amit kevésbé állat módjára is lehet játszani... :D

szóval, én pl nem szeretem az erőszakot. de én csak egy meleg vagyok a sok közül...:D

2013. jan. 23. 10:54
 34/38 A kérdező kommentje:

oké értelek, de miért gondolod h pont a fociban nincsenek melegek? ayayyyyyy :) inkább azt mondanám, hogy ott aztán tényleg ez egy baxott nagy tabu, viszont (!!) tudod akadt már nem egy srác aki akkor vallotta be nekem az egészet, miután kiszállt a sportból, vége lett úgymond a válogatott-karrierjének, hát aztán addig max csak gyanús volt kicsit de persze ment a tagadás, utána viszont úgy bizalmasabban csak megmondta, hogy hát bizony a bnője mellett is voltak neki fiúi mindig is ...

Szóval nem is tudom, mit mondjak erre ... valóban szokás mondani, hogy a focisták aztán a hatalmas vadállatok tényleg, aztán ehhez képest is döbbentem már le párszor, pontosabban lepődtem meg.

Megint ott tartunk, hogy létezni létezik, csak brutális mélységű tabu ez, aztán vannak bizonyos sportágak amelyeknél amolyan elmegy-kategória, de másoknál meg én is hallom, hogy "ááá olyan nincs, tuti kicsinálnák azonnal". Csak ebből a második típusból is aztán érdekességek kerülnek elő olykor, de legtöbbször ha már úgymond nincs vesztenivalója a srácnak, és esetleg meg is meri mondani.

Hát, nagyon érdekes téma ez a sporton belül, komolyan, sztem egyszer könyvet írok :D

2013. jan. 23. 11:15
 35/38 anonim ***** válasza:
52%

, komolyan, sztem egyszer könyvet írok :D'

Inkább ne:D

Nos szerintem itt tényleg elég sok elmeháborodott van, így írni azért mert valaki más, gusztustalanabb mint egy jószívű meleg srác.

Én lány vagyok, de nekem is van egy meleg srác gyanús osztálytársam, de jófej, bírom, gyakran kicsit 'bolond' beütése van, mert Ő olyan más, kicsit furább mert nem az a férfias egyed, de nem változtat azon,hogy kedvelem.

Kérdésre: Inkább ha kimondja, ha kérdezik, ha nem kérdezik akkor nem akar róla beszélni, fél valószínűleg.

2013. jan. 23. 21:27
 36/38 anonim válasza:
100%
Nekem az a szimpatikusabb ha felvállalja önmagát, bár én a tagadókat is meg tudom érteni egy ennyire intoleráns világban (és főleg ebben sz országban). Egyszerűen nem tudom miért kell elítélni valakit azért, mert így született. Nem tehet arról, hogy a saját neme vonzza. És ezért nem kell őket lebu.zizni meg lekö.csögözni. 18/N
2013. jan. 26. 20:28
 37/38 anonim ***** válasza:
Én nem a normális melegeket buizom le, azokkal nincs bajom, hanem a hisztispics@kérdezőket, akik durcáskodnak és nulla humorérzékkel besértődnek, ha nem a remélt választ kapják. Tehát nem a nemi beállítottsága érdekel, hanem ne hisztizzen. Én erre írom, hogy buzzancs. Tőlem bárki lehet meleg, az nem izgat.
2013. jan. 26. 20:35
 38/38 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy így gondolod!

Ugyanis nekem csak azok a válaszok nem tetszenek, amelyekről 100% biztonsággal tudom, hogy a valósággal köszönő viszonyban sincsenek (és mint láttuk,nem kevés ilyen volt).

Na meg hozzá teszem, hogy ne engem buzzancsozzál le haver, mert én nem vagyok az, sőt, nem is igazán csípem a melegeket úgy nagy átlagban. Viszont van 1-2 kivétel, akiket meglepően normálisnak találok, na és velük nincs semmi bajom! különbség azért!

2013. jan. 27. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!