Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meleg srác esete - melyiket...

Meleg srác esete - melyiket tartjátok szimpatikusabbnak?

Figyelt kérdés

Nagyjából sejti mindenki, de tabu és kész, nem beszélünk róla. Viszont van egy extra nyitott társunk és ő rákérdezett, kertelés nélkül. Nektek melyik esetben szimpatikusabb a srác?

1, Tök nyíltan megmondja, hogy "igen", aztán majd csak lesz valami.

2, Elkezd tagadni, nyomja a csajos álstorykat és továbbra is marad tabu, bár amolyan kimondatlan de köztudott dolog.

Melyikkel értetek egyet, melyik eset esne nektek jobban ha a saját edzőtársatokról van szó, ti hogyan viszonyulnátok hozzá, és szerintetek mikor tenne jót a srác? Ha őszinte vagy jobb ezt megtartani tabunak, tudván, hogy az élsport azért igen konzervatív terület, és könnyen előfordulhat, hogy kicsinálják?

(mindkettőre van példa nálunk, de kíváncsi vagyok minél több ember véleményére)

2013. jan. 22. 18:06
1 2 3 4
 21/38 SSanchez ***** válasza:
14%
figyelj, mi arról nem tehetünk, hogy bu.zi vagy.
2013. jan. 22. 20:11
 22/38 anonim ***** válasza:
32%
Te nem az élsporttól vagy messze, hanem a normális élettől is, ha ennyire nem érted a viccet kisbuznyák.)
2013. jan. 22. 20:16
 23/38 SSanchez ***** válasza:
21%
Viccet félretéve, ha egy meleg lenne az edző társam és 120 kg-val nyomna fekve..erőltetett ismétlésnél nem segítenék neki, hadd essen a mellkasra az a kis súly.
2013. jan. 22. 20:16
 24/38 A kérdező kommentje:
hát én nem vagyok éppen kisbuznyák, csak aztán jól vigyázzatok, ha ilyen okosak vagytok, nehogy pont a legjobb havernak hitt edzőtársról derüljön ki valami hasonló! egyúttal meg is nyugodtam, ti igen messze vagytok az éltől :DD
2013. jan. 22. 20:18
 25/38 SSanchez ***** válasza:
34%
Beszoptad te homokzsák, mivel egyedül edzek..kolonc ne lógjon a nyakamon..:)
2013. jan. 22. 20:19
 26/38 SSanchez ***** válasza:
41%
Messze vagyok az éltől nem is akarok a közelébe lenni, legalább nem leszek koxos cigány...Amúgy Sok Boldogságot Neked és a Kedvesednek!
2013. jan. 22. 20:21
 27/38 anonim ***** válasza:
32%
Jaja, jó edzést kisbuznyák.:)
2013. jan. 22. 20:24
 28/38 *Glissade* válasza:
100%

Ha gondolod válaszolok neked:)

Nos mivel én táncolok, a táncos fiúk között egy hangyányit nagyobb a meleg fiúk előfordulási esélye:)

Ismerek is ilyet...

Van aki be valja, van akin csak látom, hogy valószinűleg az. Van aki meg tuti nem meleg.

És tudod mi a véleményem erről?

ROHADTÚL NEM ÉRDEKEL!

A lényeg az, hogy milyen ember! Ha rendes, kedves, megbizható akkor nincs vele gond. Elfogadnán azt is ha azt mondaná, hogy neki egy ló élete szerelme!

Semmi köze ennek a sportban nyújtott teljesítményéhez.

2013. jan. 22. 23:31
 29/38 *Glissade* válasza:
78%

Mellesleg hozzá tenném, hogy a gimi után, már nem divat másokat cikizni, azért mert valamiben eltérnek az átlagosnak vélt viselkedéstől.

A gimiben még elment, hogy Katikát csufoltad a vörös haja miatt, Bélát pedig azért mert azt gondoltad, hogy meleg...stb.

18-19 éves kor felett már rohadt ciki mások szennyesében turkálni:)

2013. jan. 22. 23:37
 30/38 A kérdező kommentje:

Glissade, na akkor hadd reagáljak, mert ez is nagy zöldség!

1, tehát, nincs itt semmiféle szennyes, és nincs itt semmiféle turkálás

2, írtam már, de lefáradok, esküszöm, hogy azért itt vannak olyan jelenségek, amikor ez óhatatlanul is előtérbe kerül (a bizonyos edzés utáni barátnő - barát, avagy buliba kit is hoz a srác és stb stb , és az ezekhez való viszonyulása a csapatnak, az edzőtársaknak nagyon izgalmas!!!)

3, hát az eddigi beszólások alapján a színvonalat látod ... bár meg is nyugodtam, hogy messze vannak az élvonaltól, én viszont nem, így igazából csak megnyugodni de meghökkenni tudok, hogy milyen emberek léteznek köreinken kívül

4, a tánc és a balett engem se lepnek meg, és ott (saját tapasztalatból!!!) még azt is meredek túlzásnak tartom, hogy lenne köztük heteró, mert én pl komplett balettos osztályt ismerek, ismertem, és háááát az elején magam is alig győztem lesni, hogy az összes fiú meleg volt, és ezt a majdnem 100%-os arányt azóta is látom náluk

5, a 4-ben leírtak azért felvetnek egy újabb nagyon érdekes jelenséget: a melegség jelenléte iszonyúan sportágfüggő, de valaki megmondhatná ennek okát :) de most nem viccelek, tényleg vannak olyanok, ahol az előfordulás aránya igen magas, míg máshol majdnem kizárt (azért fehér holló ott is van persze, lepődtem én már meg ilyenen is)

6, aztán akkor azzal zárom, hogy félreértettél, mert továbbra is nagyra értékelem a srácot, hogy nem kezdett el ámítani álbarátnőkkel és egyenes választ adott! komolyan nagyot nőtt a szememben, tehát szó nincs arról, amit te feltételezel! Sőt, így főleg nincs vele semmi bajom, és hidd csak el bátran, még ki is állok érte, ha valaki be merne szólni, mert pl buliba nem nőnemű társat hoz ... Az én szavam meg azért eléggé jelent vmit. ennyi.

2013. jan. 23. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!