Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek nem lehet szexis...

Szerintetek nem lehet szexis egy srác ha ilyen? F/22

Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy edzek egy pár hónapja és kockás a hasam amivel nincs is semmi gond csak az hogy nem vagyok széles, azt nem tudom hogy a csajoknak be jön vagy sem az olyan srác akinek kockás a hasa de nem széles.
2013. jan. 4. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek tuti bejön, mert nem egyforma a csajok ízlése.

Van aki a vékony formát kedveli, van aki testesebbet, stb.

2013. jan. 4. 19:44
 2/10 A kérdező kommentje:
nem lettem okosabb...:/
2013. jan. 4. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd írnak lányok is, tőlem ennyi telt, nekem széles vállam van.:)
2013. jan. 4. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint férfiasabb egy széles váll, mint a kockás has. Mármint, a kockás has rendben van, de nem fogok jajongni, ha az uramnak nem kockás a hasa. Nekem pasisabb a szélesebb vállú alkat, ennyi. De gondolom, írnak még rajtam kívül más lányok is.

21L

2013. jan. 4. 19:57
 5/10 Dogmatix91 ***** válasza:

Van egy nagyon jó kis "mondás".

Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..

2013. jan. 4. 20:06
 6/10 Dogmatix91 ***** válasza:
Hogy valami értelmeset is mondjak. Tömegelj! Gondolom nem diétásan kajálsz, tehát genetikádból adódóan kockás a hasad, ez bizonyos szempontokból tök jó, mert később könnyebb lesz elérni a szálkás alkatot, viszont tömegelésnél hátrány, mert alig rakódik rád valami. Egyébként én úgy vettem észre, hogy most a vékony, szálkás test a trendi. A kérdés csak az, hogy milyen típusú lányoknak akarsz tetszeni...
2013. jan. 4. 20:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Már bocs de Én EDZEK úgy lett kockás a hasam
2013. jan. 5. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha edzel, akkor miért nem vagy széles. Lehet, hogy mégsem csinálsz jó valamit? És nem kell besértődni.:)
2013. jan. 5. 10:51
 9/10 Dogmatix91 ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy nem edzel. Én is edzek, mégsem kockás a hasam, pedig nem hízom túl könnyen. Nekem csak diétával lesz kockás a hasam. Az genetika, hogy neked diéta nélkül is kockás a hasad. Ha leírod az edzésterved akkor meg tudjuk mondani, hogy mit csinálj másképp.
2013. jan. 5. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
mondjuk, én még sose néztem úgy a párjaimra, vagy akik tetszettek, hogy na, mennyire vagy izmos, mennyire vagy széles. csak kövér ne legyen, de amúgy nem ez a fő dolog nálam.
2013. márc. 10. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!