Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meleg srác esete - melyiket...

Meleg srác esete - melyiket tartjátok szimpatikusabbnak?

Figyelt kérdés

Nagyjából sejti mindenki, de tabu és kész, nem beszélünk róla. Viszont van egy extra nyitott társunk és ő rákérdezett, kertelés nélkül. Nektek melyik esetben szimpatikusabb a srác?

1, Tök nyíltan megmondja, hogy "igen", aztán majd csak lesz valami.

2, Elkezd tagadni, nyomja a csajos álstorykat és továbbra is marad tabu, bár amolyan kimondatlan de köztudott dolog.

Melyikkel értetek egyet, melyik eset esne nektek jobban ha a saját edzőtársatokról van szó, ti hogyan viszonyulnátok hozzá, és szerintetek mikor tenne jót a srác? Ha őszinte vagy jobb ezt megtartani tabunak, tudván, hogy az élsport azért igen konzervatív terület, és könnyen előfordulhat, hogy kicsinálják?

(mindkettőre van példa nálunk, de kíváncsi vagyok minél több ember véleményére)

2013. jan. 22. 18:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
39%
Ne is titkold tovább előtte, hogy te is meleg vagy hátha összejöttök.Bocs,most el kell mennem hányni mert ez undorító.
2013. jan. 22. 19:15
 12/38 A kérdező kommentje:

hát a helyzet az h nagyon is sport-kérdés!

ha nem lett volna tiszta: egy válogatott srácról van szó, és kifejezetten kíváncsi vagyok sporttársak véleményére, de mondjuk az eddigi hozzáállások elég lesújtóak :(

Akkor egyre jobban értem, szegény miért titkolja annyira.

Azért ez a hatalmas ellenállás viszont izgalmas kérdéseket vet fel ha pszichológiailag átgondolom. Érdekes, a sportban ez mindig is nagy tabu volt, aztán meg ... na ne folytassam ugye.

2013. jan. 22. 19:16
 13/38 A kérdező kommentje:

11:

és most mi ebben az olyan undorító? te is zakkant vagy, hallod

2013. jan. 22. 19:17
 14/38 A kérdező kommentje:

sztem haláli a helyzet, itt is mindkettőnek bnője van, aztán meg hops ...

amúgy ajánlom a sorozatot mindenkinek, nagyon király! Fer és David egymásba habarodnak enyhén

http://www.youtube.com/watch?v=G42l9XU557k

2013. jan. 22. 19:34
 15/38 anonim ***** válasza:
66%
figyu kérdező, nekem nincs bajom a melegekkel, ha engem békén hagynak, de ez nem sportkérdés! Pont.
2013. jan. 22. 19:36
 16/38 A kérdező kommentje:

éppen eléggé felhoztam már a példákat, hogy nagyon is az!

Hányszor ismételjem még el? Tehát válogatottról van szó, és az ezen belüli történésekről, viszonyulásokról. De ki miért gondolja, hogy pont a sport területén ne lennének melegek? Pont az eset is ennek ellenkezőjét bizonyítja (na meg a sok másik).

2013. jan. 22. 19:45
 17/38 A kérdező kommentje:
te egyébként figy, miért vagy ilyen beképzelt? pont téged miért ne hagynának békén? és mi ez a heves reakció tőled is? van valami elfojtott? hááát ...
2013. jan. 22. 19:50
 18/38 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagyok beképzelt, mondom ,hogy nincs bajom velük, vagy veletek. Legalább több nő marad nekünk.:) Ez is poén volt, bár úgysem érted.:)
2013. jan. 22. 20:00
 19/38 SSanchez ***** válasza:
18%
ne itt buzuljá' te homokos gec.i, húzz betonbakancsokat és menj úszni
2013. jan. 22. 20:06
 20/38 A kérdező kommentje:

ahaa hát megint értelmes ..

de ne ijesztgessetek már h ennyi hülye van a sportban, vagy akkor nagyon remélem, hogy messze vagytok az élsporttól !!

2013. jan. 22. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!