Én sem kedvelem őket, de én is az vagyok. Megértem miért utáljátok őket, én is utálom....
Sokkal szívesebben lennék magyar, mint cigány! Ezt nem azért írom, mert én vagyok a nagy kivétel, hanem mert nekem is elegem van belőlük!
Én úgy gondolom, hogy tökre nem úgy viselkedek, mint ők:
én imádom a rockot, nem úgy öltözködök, mint egy putris, rendesen viselkedek, és a suliban is mindig 4-es vagy 5-ös volt a bizonyítványom...
Gondolom nem veszi mindenki le rólam, első ránézésre, minden cigányról a Győzike, meg a hasonlók jutnak az eszükbe (soknál nem is véletlenül).
Ez nem önsajnáltatás, tényleg, nekem is elegem van a cigányokból!
Utáljátok a cigányokat, jó, megértem,erre
idejön ez a tag, hogy ő "kiakarna törni" a cigányságból, erre az már egyből spicli??
Én tisztelem az olyan cigányokat, akik rendesen dolgoznak, és nem úgy viselkednek mint a többi állat-társa!
Ahhoz, hogy valaki ne úgy viselkedjen, mint a körülötte lévők, iszonyat nagy akarat és inteligencia kell!!
Az olyan cigányokat én is utálom akik úgy viselkednek mint az állatok, de van néhány rendes is....pl. aki itt írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!