Mi a véleményed a hamvasztásról? Te koporsósan temetnéd magad, esetleg hamvaszttanád, és eltemettenéd, vagy hamvaszttatnád, és hazavitetnéd?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 19:24
31/35 anonim válasza:
Én is a hamvasztást választom.Egyre többen választják ezt.Már szinte természetes.
32/35 anonim válasza:
Engem hamvasszanak, ha bekövetkezik a vég! Utána szórjanak szét, engedjenek szélnek, hisz világ életemben szerettem volna szárnyakat, hogy repülhessek arra, amerre csak akarok!
14/L
33/35 anonim válasza:
Én koporsóst akarok,mert szerintem az a természetes, úgy lehet csak igazán egyé válni a természettel.A feltüzelés szerintem elfogadhatatlan,a szemetet szokták égetni,hogy minél kisebb helyet foglaljon. A hideg is kiráz tőle,ha belegondolok,hogy a tűz felemészt,aztán meg csak a hamuszemcséket nézegetik akik túlélnek.Inkább rakjanak le egészben a főld alá ,aztán el vagyok felejtve,és kész. Azok a csészében lévő porított hullák látványa olyan szőrnyű, nekem egyáltalán nem jön be.Embertelen.
34/35 anonim válasza:
Attól, hogy kukacok fognak felemészteni nem ráz ki a hideg?
35/35 anonim válasza:
Van ám kőből is koporsó,vagy rozsdamentes fémből is, de ottvannak a fáraók,vagy egyéb múmiák,azokat sem ette meg a kukac.De még ha így is van,akkor is én fekszem a sírban,és akkor is több marad belőlem,mint egy tál instant por. Azt én jobban utálnám,ha a tűz enne meg,mint a kukacok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!