Mi a véleményed a hamvasztásról? Te koporsósan temetnéd magad, esetleg hamvaszttanád, és eltemettenéd, vagy hamvaszttatnád, és hazavitetnéd?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 19:24
11/35 anonim válasza:
Nincs más lehetőség???:) Fogalmam sincs mit választanék! Félek a bezártságtól, a bogaraktól és félek a tűztől is.
12/35 anonim válasza:
Én is a hamvasztás és szétszórás mellett vagyok.Ostobaságnak tartom a temetésre költött pénzt,a sírkő árát,meg a sír rendbentartására költeni százezreket.A virágvivés is elég ostoba szokás.A halottnak úgy is mindegy,hogy visznek-e virágot a sírjára.Addig becsülje meg mindenki a szeretteit,amíg él.Holta után pedig emlékezzenek rá.
13/35 anonim válasza:
Hamvasztas, aztan szorjanak az Oceanba :)
32/L
14/35 anonim válasza:
engem hamvasszanak, aztán szórjanak szét valahol [még nem tudom, hol - de végszükség esetében akár egy szeméttelep is megteszi]. nekem akkor már tökmindegy lesz. de sírt semmiképp se akarok. drága - meg nekem nincs szükségem az álszenteskedő rokonokra. engem ne a sírnál gyászoljanak, hanem magukban. ha meg úgy nem megy, akkor már úgy is mindegy...
15/35 anonim válasza:
Hamvasztani utána pedig beleszórni egy bizonyos vízbe.
16/35 anonim válasza:
rájuk van bízva, de ha bármi vallásosat a síromra mernek vésni, visszajövök kísérteni, az biztos. Már meg is mondtam pár embernek, ha történne valami =] Kár, hogy nincs olyan opció, hogy megetessenek a varjakkal...
17/35 anonim válasza:
Hamvasztás, biztos, ami biztos. Hátha élve temetnének el.
18/35 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy lenne már akkor.
Ha olyan sok pénze lesz a családnak majd megmondom nekik,hogy mindenképp tartósítsanak és egy szép szarkofágba tegyenek el a pinyóba.
Na jó viccet félretéve,nekem teljesen mindegy. Szerintem a koporsós temetés szebb,meg azért mégiscsak láthatnak még utoljára a szeretteim. Bár ha nagyon csúnya leszek halottan,akkor az nem jó.
Pl. nagymamámnak iszonyat szép volt az arca. Lehet hogy ez morbid,de tök szép kisimult bőre volt,nagyon nyugodt volt.
Viszot a hamvasztás sok esetbe praktikusabb...olcsóbb,akár haza is vihetnek,és nem rohadok el meg a kukaok sem zabálnak fel.
19/35 anonim válasza:
A párommal együtt egyértelműen hamvasztás a választásunkk. Aztán, hogy a porainkkal mi lesz nem tudjuk, de remélem lesz még pár évünk kitalálni!
20/35 anonim válasza:
egyetértek hamvasztás:D és én is azt szeretném, ha szétszórnának:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!