Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elég nagy bajban vagyunk,...

Elég nagy bajban vagyunk, lenne egy munka de nem igazán tudom hogy meg tudnám e tenni, mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Anyagi válságba kerültünk, a számlák nagy nehezen rendezve lettek, de még van egy csomó más adósságunk is. Több banki hitele van az egyik rokonomnak aki szintén velünk lakik és már két hónapja nem kap fizetést levonások miatt. Van egy nagybátyám aki segített mamámnak gyógyszert váltani meg rendezni a számlákat, azonban még sok fizetni valónk van. Jobban mondva nem nekünk, anyuméknak, a családomnak. Egyszer kaptam egy ajánlatot 10 perc alatt 5-10 ezer forint szex nélküli erotikus munka. A gyomrom is felfordul ha arra gondolok hogy ilyet tegyek, kicsi gyerekem van. De nem tudom hogyan máshogy segíthetnék a családomon. Mi lesz ha jönnek a behajtók vagy elviszik a házat az adósságok miatt. Fogalmam sincs mit tegyek. Rosszul érzem magam. Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
2013. jan. 15. 13:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Ügyféllistát. Ha masszázs, az szerintem simán vállalható, bár ha a férjed megtudja valószínűleg kitesz a gyerekkel együtt, ennyit nem ér. De szingliként vállalnám.
2013. jan. 15. 17:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Tegnap felhoztam a témát a férjemnek. Úgy nézett rám mintha azt mondtam volna, hogy megöltem valakit. Közölte hogy ilyesmiről szó se lehet, akár van benne szex akár nincs. Mert csak ő érhet hozzám úgy ahogy egy férfi egy nőhöz. Azt mondta kér kölcsönt a munka helyéről,ha nagyon muszáj. Szóval ez a kérdés el is dőlt.
2013. jan. 17. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia

Hogyha úgy érzed akkor ne vállald el. Sajnos az élet képes olyan helyzetek elé állítani egyeseket amiket épp ésszel nehéz kibírni. Pl a hentes sem örömében öl ,de sajnos ilyen az élet.

Én úgy gondolom ,hogy ne vállald el ,ha ilyen fenntartásaid vannak!

2013. aug. 5. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!