Én nem tudom mit tegyek. Már rosszul vagyok az egésztől. Adnátok tanácsokat?
Szia!
Tudom, hogy azt irtad nem szereted az alföldet, én mégis Szegedet javaslom. Nem az az álmos kisváros, mint elsőre tűnik, elég mozgalmas, el lehet tölteni az időt.
Apukádhoz nem lenne jó ötlet menni, viszont a barátod miatt dunántulon maradni is butaság lenne. Persze, ha dunántólon gondolkodsz, akkor Baján is van jó gimi ugy hallottam. De mivel 14 éves vagy, azt javaslom ne a barátod miatt dönts, ilyenkor még nem életre szólóak a szerelmek. Tudom, h ilyenkor ugy gondolod, hogy ezt nem tudhatjuk és valóban nem is tudjuk, de gondolj bele:
Mit tennél ha felvennének Siófokra vagy más Dunántuli városba, ahová a barátod miatt mennél, és pl. az iskolakezdés után 2 hónappal szakitotok. Akkor is szivesen lennél Dunántulon ha már nem jártok? Másrészt ha annyira nagyon egymásnak vagytok teremtve, akkor várni fog a fiú évekig is, hétvégenként meg együtt lehettek. Mindkettőre volt már péda.
Én azt javaslom, ne a fiúd miatt dönts, hanem a saját jövődet tartsd szem előtt. Mi szeretnél lenni a jövőben? A középsuli sokat számit az egyetemi, főiskolai felvételiknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!