Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Postásnak mennyi borravalót...

Postásnak mennyi borravalót szoktatok adni?

Figyelt kérdés

Pl családi pótlékból, nyugdíjból, gyesből stb. Én mindig gondban vagyok. 3-400 ft-ot sokallok adni mondjuk 20 ezerből, de ilyen 40 ft-okat meg szégyellek adni mert az meg kevés...

Pl jár minden hónapban nekem 15.340 ft. A 340-et illő lenne minden hónapban ott hagyni?

2013. jan. 12. 22:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
45%
Tehát ha valaki másképp vélekedik, az csak bunkó lehet. Bár te inkább szánalmasan buta vagy, kedves utolsó.
2018. szept. 15. 20:14
 32/35 anonim válasza:
41%

az a baj olyanok mint te elvárják hogy még a segxt is kinyaxlja a postás mert őt azért fizetik?! Ha értesitőt dobna be és be kellene menned a postára kíváncsi lennék a reakciódra.mert még a postán kívül is hallanák bunkó beszédedet.

Kezdjük eleve hogy sokan azt is elvárják hogy bevigyék kapun belül az az összeget vagy egyebet amit kapnak.pedig a postásnak nem kötelessége.szerintem 100-200 száz forintba nem hall bele senki."AZÉRT KAPJA A FIZETÉST" Te tudod mennyit kap? jó ha havonta 8 orásba 80-90 et megkap.esőbe szélbe hóba! ;)

2018. szept. 16. 09:50
 33/35 anonim válasza:
200 ft a stabíl összeg , kaja futároknak 300 Ft
2020. okt. 14. 08:57
 34/35 anonim ***** válasza:
55%
32-es! Nincs jogod bírálni azokat, akik nem adnak borravalót a postásuknak, és különféle meredek következtetéseket levonni róluk ismeretlenül! Ahogy neked is lehetnek elveid, el kell fogadnod másokét is. Lehet, hogy mások segítsége például jótékony célokra fontosabb, mint az, hogy te borravalókat osztogatsz fűnek-fának, lásd postás. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy te nagylelkűbb vagy a nálad esetleg tévesen fukarnak bélyegzett embereknél. Ja és egyáltalán nem zavar, ha a postára kell mennem. :)
2020. okt. 16. 20:00
 35/35 anonim válasza:
akkor van szerencséje ha utánvétellel veszed mert akkor már nagyobb összegeket tud szerezni, de ha rendelik ő meg csak kiszállítja akkor nincs vele a szerencse csak ha úgy is adnak neki pl 100-at
2021. aug. 14. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!