Tervek szerint, (cél) tudatosan élsz vagy hagyod, hogy minden történjen magától?
Vannak "rögzített" terveid a mindennapokra, vagy akár hetekre/hónapokra és mindent eszerint csinálsz, tervezed az életed, vagy élsz napról-napra, és csak akkor gondolkodsz el a következő lépésen, ha jön valami?
Melyiket tartod jobbnak?Miét?
Hosszútávú céljaim vannak, ehhez rendelem a rövidtávúakat. No nem napi szinten, mert azt lehetetlen menedzselni.
Ha a hosszútávúak rajtam kívülálló ok miatt módosulnak, akkor újratervezek.
Egyébként a több lábon állás híve vagyok. Nemrég kaptam fix munkát fix bérrel, komoly előrelépési lehetőségekkel. Az egyik célom ezeket a lépcsőfokokat meglépni.
Mellette egy vállalkozást is szeretnék elindítani, ezt jelenleg előkészítem, információt gyűjtök, osztok-szorzok. Ha minden jól megy, akkor egy éven belül elindul a vállalkozásom, nemsokára gyereket is szeretnék. Így valamennyire tudnék majd itthonról is dolgozni (a fix munkaidős munkahelyre otthonról nem tudnék bedolgozni, az addig szülési szabadság lenne).
Aztán attól függően, hogy alakul a vállalkozás, vagy azt viszem tovább vagy visszamegyek néhány hónap után a fix helyre és a férjem marad otthon a gyerekkel.
Jelenleg ezek a terveim. A korábbiakat már megvalósítottam.
régebben sokat tervezgettem, de rájöttem, h ebben az országban ez képtelenség :)
vannak céljaim, teszek is értük, de határidőket nehéz lenne tartani. annyi biztos, h szeretnék legalább 1 gyermeket szülni, 30 felé közeledve. de ha időközben úgy érzem, h előbb megérek rá, akkor akár hamarabb is.
munkában nem igazán tudok tervezni, lehet én vagyok maga az ördög, de a legtöbb munkahelyem eddig csődbe ment :) bár lehet, h csak a jelen gazdasági helyzet a hibás. :) szóval nem könnyű. mindig van melóm, de néha hamarabb véget ér a munkaviszonyom egyes cégeknél, mint ahogy terveztem volna.
pénzt is teszek félre, h legyen mihez nyúlni, ha valami nagyobb kiadás esedékes.
a páromnak tervezhetőbb a munkahelyi élete, így mi afféle szimbiózisban élünk. ő többet keres, és biztos állása van, én pedig többet teszek a háztartásban, h meglegyen neki a hátország. eddig kiválóan működött. nem szeretném, ha eltartana, nekem fontos, h dolgozhassak, de ez nem csak tőlem függ..
listát készítek mindenről
igyekszek mindent eltervezni, nem szeretem ha a mindennapi rutinon változtatni kell vagy ha valami nem az előre eltervezett szerint alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!