Tudatosan "ki tudunk szeretni" valakiből?
Sajnos még mindig imádom a páromat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__19..
Pedig az eszemmel és az önérzetemmel egyre inkább azt tartanám ésszerűnek és racionálisnak, hogy elküldjem örökre, mert nem bírom sem a bizonytalanságot, sem ezt a megalázó helyzetet. 13 évig voltunk együtt és ő, hogy "rendezze a gondolatait" visszaköltözött az anyjához. Állítólag 3. személy nincs a képben, ő keres így is örökké engem, érzem, hogy jelentek neki még valamit, de nem képes azt mondani, hogy "ne haragudj, hülye voltam, hadd menjek vissza és tegyük rendbe a kapcsolatunkat". Viszont én meg nagyon sértőnek érzem ezt a helyzetet. Ráadásul idegileg kikészültem az egészbe, lefogytam, kezdek magamba fordulni. Épp ezért gondolkodom, hogy tán jó lenne valahogy, ha én vetnék ennek véget, de képtelen vagyok "kiszeretni" belőle. Holott lehet, hogy azt kellene, ha már a "visszahódítás" nem akar sikerülni.
ó hogyne tudnánk kiszeretni. igaz nemtudom mindenki képes-e rá, én elég önző tipus vagyok és a megalázó helyzeteket egyáltalán nem bírom, volt már hogy elhagytak pl, na ilyenkor összeszedem magamban az összes negativ tulajdonságát és az összes rosszat amit ellenem tett és direkt nem fogadok el mentséget semmire, nem gondolok a jó dolgokra. ilyenkor egy idő után a szomorúságot a veszteség miatt felváltja a harag és sértődöttség (ami nem jó) de a haragot megbocsátás követi és végül közöny.
viszont én ezt csak reménytelen helyzetekben csinálom, nemtudom nálatok mi a helyzet, 13 év az 13 év...
Tapasztalatbol mondom h nem tudsz belole kiszeretni, legalabbis ha igazan szereted, barmit csinal..
Regen en is igy voltam a mostani parommal. Annak idejen csunyan ossze vesztunk. Azt mondtam soha tobbe nem kezdenem ujra vele, ez kb 3-4 napig tartott. Valamelyest lenyugodtam, mar hianyzott. Ez akkor egy 3 eves kapcsolat vege volt.
Aztan 1 ev szunet, es o keresett meg nagy batortalanul h mit szolnak ha megbeszelnenk a dolgot es tiszta lappal ujra kezdenenk. Szivem szerint azonnal a nyakaba borultam vna, mert meg mindig ugyanugy szerettem, de inkabb csak azt mondtam neki h gondolkodok rajta. Aztan eltelt par het, es ujra ossze jottunk. Ennek mar vagy 10 eve. Azota is jol megvagyunk:)
Akkor elkovettett egy nagy baklovest, en kirugtam (lehet nekem sem kellett vna mindjart igy reagalnom, de akkor az tunt helyesnek), kesobb belatta igazam van, neki sem kellett vna a nagy semmin igy kiborulni, foleg h teljesen alaptalan volt a vadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!