Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eladtam a vaterán egy cipőt...

Eladtam a vaterán egy cipőt aztán a vevő fenyegetőzik hogy cseréljem ki mert nem jó a lábára. Pedig 37 vett meg és azt is kapot. Fel tudd jelenteni?

Figyelt kérdés
Én se kicserélni nem tudom se vissza adni az árát.1 hónapja zaklatt hogy cseréljem ki mert kicsi neki a lábára.Most már jogi utra akarja terelni az ügyet.Ezt megteheti ha 37-eset vett meg én 37 küldtem el neki.
2013. jan. 11. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Megteheti - mert feljelenteni mindenkit lehet, de meg nem büntetnek, ha a cipö mérete a megadottnak megfelel.
2013. jan. 11. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vállaltál rá garanciát, akkor nem teheti meg.
2013. jan. 11. 21:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Válaltam 1 hetet de nem érzem jogosnak hogy ki cseréljem mert azt kapta amit kért.
2013. jan. 11. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen minőségben adtad el. Ha bolt vagy, de ilyen formában is értékesítesz, akkor köteles vagy cserélni, az webshopokra vonatkozó szabályok szerint. Ha magánszemélyként adtad el, mert kettő van belőle, neked sem volt jó, meguntad, stb., akkor nem. Viszont én visszavenném tőle és meghirdetném újra. Persze ő köteles eredeti állapotában visszaszolgáltatni a dolgot.
2013. jan. 11. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
Nem épeszű az az ember aki cipőt vesz úgy hogy nem próbálja fel!
2013. jan. 11. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Előttem szóló: Elég szép forgalmat bonyolít a munkahelyem látatlanban eladott cipőkből. Persze korrekt infó kell hozzá, s természetesen cserélünk is ha kell.
2013. jan. 11. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat 5 cipőm volt mindet el adtam magán személyként.De az érthetetlen nem érti meg hogy nem tudom ki cserélni mert nincs több.
2013. jan. 11. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!