Miért nem szeretitek Pocakot?
Azért mert Pocak gazdája valójában azért érzi magát pocsékul, mert a gyomra folyamatosan dumcsizik, kiabál és internetezik ahelyett, hogy végezné a dolgát és megemésztené szépen a pizzát, a csokit meg a fánkot, mint minden rendes gyomor.
Felháborító, tipikus magyar munkamorál...
:):)
Ja és arról még nem is beszéltem, hogy ezzel a médiadömpinggel milyen példát mutat más gyomroknak.
Már lassan mindegyik TV sztár akar lenni:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=weIrh..
de ha jól emlékszem Rennie gyomornak már barátnője is van...
Én meg itt retteghetek, hogy az enyém mikor dönt úgy, hogy castingra megy...
16-os, de jót röhögtem :D :D :D :D :D Annyira igazad van!!! :D
Az enyém nem szándékozik menni, full jól érzi magát bennem :D
Nekem nem feltétlenül Pocakkal van bajom, nálam főleg a terheslettakanárim-féle hülyeség ütött be az első reklámban... jaj, meg az sem teljesen 100%, hogy a karácsonyi mindentösszeevős reklámban pocaknak minden összeevett sz.r ízlett meg jajdefincsi... akkor milyen alapon b.sztatja a gazdáját azért, amiért "nem törődik vele rendesen"?
Meg hát biztos van az a réteg is, akiknek már túl gügyögős főműsoridőben... nekem az ilyenekkel nem volt bajom mondjuk.
Szerintem a kitalálója kőkeményen LSD-zett a '80-as években, aztán leállt róla, de még ma is vannak durva trippjei.
Na egy ilyennek az eredménye ez a borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!