Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem szeretitek Pocakot?

Miért nem szeretitek Pocakot?

Figyelt kérdés
Annyira aranyos ez a tévéreklám! Ennek ellenére sokan nem szeretik. Ezt nem értem. Akik nem szeretik, azok miért nem szeretik? Mi benne az idegesítő? Nekem nagyon édes a kis Pocak, ahogy beszél, ahogy kér, mint egy aranyos kis rajzfilmfigura. A család is szereti, sokat poénkodunk vele a hétköznapokon is. Ő csak egy aranyos báb.
2013. jan. 11. 12:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert fura, hogy Pocak egy gyomor. Főleg mert az Activia a bélben hat, akkor miért nem azzal beszélget? Egy cuki kígyóval mondjuk.
2013. jan. 11. 13:23
 12/20 anonim ***** válasza:
2013. jan. 11. 14:30
 13/20 Andizsuzsi ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy az "egész nap csak ülsz itt, össze-vissza majszolsz" -on semmit sem változtat a joghurt. Azt sugallja a reklám, hogy a nagy zabálások és punnyadás után elég egy dobozka joghurtot megenni, és mindjárt flottul megy minden. Holott ez nyilván nem így van. (amúgy szegény gyomornak tényleg betegesen zöld színe van:)
2013. jan. 11. 14:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert Pocak gazdája valójában azért érzi magát pocsékul, mert a gyomra folyamatosan dumcsizik, kiabál és internetezik ahelyett, hogy végezné a dolgát és megemésztené szépen a pizzát, a csokit meg a fánkot, mint minden rendes gyomor.

Felháborító, tipikus magyar munkamorál...

:):)

2013. jan. 11. 14:39
 15/20 A kérdező kommentje:
14-es válaszon jót nevettem :-))) Pocak, a lusta Poci :-))
2013. jan. 11. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Ja és arról még nem is beszéltem, hogy ezzel a médiadömpinggel milyen példát mutat más gyomroknak.

Már lassan mindegyik TV sztár akar lenni:

[link]

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=weIrh..

de ha jól emlékszem Rennie gyomornak már barátnője is van...

Én meg itt retteghetek, hogy az enyém mikor dönt úgy, hogy castingra megy...

2013. jan. 11. 15:06
 17/20 A kérdező kommentje:

16-os, de jót röhögtem :D :D :D :D :D Annyira igazad van!!! :D

Az enyém nem szándékozik menni, full jól érzi magát bennem :D

2013. jan. 11. 15:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Én csak a pocakos vicceket szeretem :D
2013. jan. 11. 17:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem feltétlenül Pocakkal van bajom, nálam főleg a terheslettakanárim-féle hülyeség ütött be az első reklámban... jaj, meg az sem teljesen 100%, hogy a karácsonyi mindentösszeevős reklámban pocaknak minden összeevett sz.r ízlett meg jajdefincsi... akkor milyen alapon b.sztatja a gazdáját azért, amiért "nem törődik vele rendesen"?

Meg hát biztos van az a réteg is, akiknek már túl gügyögős főműsoridőben... nekem az ilyenekkel nem volt bajom mondjuk.

2013. jan. 11. 21:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a kitalálója kőkeményen LSD-zett a '80-as években, aztán leállt róla, de még ma is vannak durva trippjei.

Na egy ilyennek az eredménye ez a borzalom.

2013. jan. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!