Szeretitek azt a házat, amelyben éltek?
Nagyon szeretünk itt élni a párommal. A nagyszülei házát kaptuk meg, mert a szülei nem akarták hogy panelban albérletbe kezdjük az életünket, meg mindig is a páromnak szánták azt a házat. Sajnos nem költözhettünk be azonnal mert 5 éve üresen állt a ház, a csövek több helyen tönkrementek, víz nem volt bent meg villany. A ház félig volt csak felújítva de azt a részt is újra kellett csinálnunk amikor beköttettük az új vezetékeket, egyedül a fűtésrendszerhez nem kellett nyúlnunk. tavaly tavasszal költöztünk be oda, új bútorokat csinált a párom, mivel asztalos, a tetőszerkezetet is meg erősítettük, szerencsére a szigeteléssel nem kellett foglalkoznunk. A nappalink is szépen fel lett pofozva azzal volt a legtöbb meló mert teljesen le kellett verni a vakolatot, plusz mellette volt egy kisebb szoba aminek a válaszfalát is kivertük. Abba a helyiségbe egy kisebb irodát húztunk fel nincs elválasztva a nappalinktól, de egy nagyobb szekrény sor van odatéve aminek a másik felében van a számítógépem, meg az egyéb cuccaim, mert én még egyetemen tanulok levelezőn és néha ugye kell egy csöndesebb nyugodtabb hely ahol elvagyok egy jó pár órát, igaz a hálónkba is van egy gépünk meg egy laptopunk azon a párom szokott néha játszani és így nem zavarjuk egymást.
Meg van még egy kis szoba ami már egy amolyan melléképületként szerepel itt, azt nem használjuk mert a konyhán keresztül lehet oda bejutni, ott csak a régi vackokat tároljuk, meg a párom amolyan műhelyként használja mert a műhelybe ami garázs is egyben ott sajnos még van pár régebbi bútor amit nem dobhatunk ki, mert az apósoméknak kellene, de még nem voltak hajlandóak elvinni, innen. A kertünk viszont nem valami szép, sok a gazos rész, ahol még egykor veteményes volt, mivel tavaly nem volt időnk azzal foglalkozni így elszaporodott a gaz és a párom is csak havonta fűkaszával elintézte és ennyi. Jövő tavasszal szeretnénk azt is megcsinálni, illetve a terasz is akkor kerül felújításra ami jó lesz kerti partyra majd, meg egy grillezőt is szeretnénk de sajnos sok meló lesz a kerttel mert sok a beton törmelék, sok fa van még szanaszét mert a fáskamra az egy összetákolt fabódé ami sajnos már annyira szét van rohadva hogy bármikor összedőlhet, így még azt is el kell bontani, de a páromnak sajnos hétvégén is dolgoznia kell, mert ugye már kifogytunk a pénzből is és kell még pénz sajnos a dolgokhoz, hogy ha már jönne a baba amit már 1-2 éven belül szeretnénk akkor már minden meglegyen.
Szóval szeretünk mi itt élni, szép környék, jó fej szomszédaink vannak, nyugodt csendes hely, pedig egy kisváros szélén élünk. 24/N
Én egy olyan házban élek, amit a szüleim kezdtek el építeni és tulajdonképpen még mindig folynak a dolgok. Nekem ez az igazi otthonom, a hely, ahol felnőttem. Nem akarok örökké itt élni majd, de mindig szeretettel fogok visszaemlékezni rá.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!